2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

البته مناسب سن پسرم هم باشه..

سرلاک شرکت نستله روش نوشته سرلاک برای 6 ماه گندم فکر کنم میتونی بدی یا شیر

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )

یا برنج اشتباه نوشتم شیر

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )

خودت فرنی درست کن.برنج نیم دونه آسیاب کن.شکر.گلاب وکمی آب بزار باهم بجوشن وقتی قوام اومد زیرشو خاموش کن و بزار خنک شه بعد کمی از شیر خودت رو بدوش بریز توش.یا میتونی موز نرم و با کمی روغن مایع یا کمی خرما له کنی و بدی بهش.کره و محصولات لبنی زیز ی سال استفاده نکنی براش بهتره خصوصا مسافرت چون امکان داره آلرژی داشته باشه و بی خبر باشی اونوقته که خر بیار و باقالا بار کن...

بچه ها سلام...🙋‍♀️
سلام گلم منم برا هيوا گرفتم زياد خوشش نيومد گندم و شير برا اين سن طعم ديگه اي نداشت😿

خوبی عزیزم گل دخترت چطوره؟دوست ندارم سرلاک بهش بدم ولی مجبورم بخاطرمسافرت ک میخایم بریم .حوریاجون بایدگندم وشیربگیرم؟