2777
عنوان

رابطههههه

664 بازدید | 11 پست

سلام سلام

۲۵سالمه

۷ماهه با ی پسر ۲۷ساله واسه ازدواج دارم اشنا میشم بدون اطلاع خونواده ها

الان ک اومده خاستگاری داداشم مخالفه

از ی طرف پسر میگ اگ داداشم دلیل الکیی واسه رد کردنش داشته باشه

باید یکیمونو انتخاب کنی

بنظرتون ایستادن جلو خونوادم درسته؟

اول که خانواده خیر شما رو می خوان مخصوصا که بار اول هست و باید تجربه اون ها در انتخاب شریک زندگیت استفاده کنی.

و اما اینکه باید یکیمون رو انتخاب کنی!!!

اول که برادرا روی خواهراشون غیرتی هستن، شاید کارهایی کنه که روی اعصابت بره ولی در چنین شرایطی دلش نمی خواد ضرر کنی، اگر هم مخالفه برو صحبت هاش رو بشنو ببین چرا؟ بالاخره مردا همدیگه رو بهتر میشناسن...

دوم اینکه ازدواج پیوند دو فرد نیست، پیوند دو خانواده و فرهنگه، بزرگان گفتن "برادر بزرگ به منزله پدر است"

این حرفی که زده از خامی و عدم آگاهیش میاد (البته شاید نسبت به سنش مورد انتظار باشه) ولی در کل این حرف یعنی نداشتن بلوغ در نحوه تعامل با همسر و خانوادش. طرف مشاوره و آموزش نیاز داره.

جواب آخر: خیر (مگر اینکه بطور واضحی دارن بهت ظلم می کنن و حرف غیر منطقی میزنن)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم ن ولی پا فشاری کن ولی تو روی خانوادت نوایس اگر خدایی نکرده با ایت اقا ازدواج کردی و به مشکل خوردی خانواده از شما حمایت میکنه اما اگر تو روشون روایسی دیگه پشتت رو نمیگرن و میگن انتخاب خودته بوده و همش این تصمیم اشتباه رو میزنن تو سرت پس خوب فکر کن و با ارامش با خانوادت صحبت کن و دلیل مخالفت رو ازشون بخواه شاید چیزی میدونن که تو نمی دونی

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

اول ببین چرا داداشت مخالفه ؟

نظر شخصی من ....هیچ کسی هیچ پسری ارزش اینو نداره که بخاطرش از خانواده ات بگذری

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

پسره میخواسته که اومده یک قدم برات برداشته اولویت با اونه بنظرمم

من دیدم کسی که جلو امده دختره به خاطذ اون تو روی همه وایساده الان پسره معتاد از اب در امده هر روز این دختر رو به قصد کشت میزنه این دختر هم نمیتونه طلاق بگیره چون تحدیدش میکنه میگه اگر طلاق گرفتی کل خانوادت رو می کشم

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!