2777
2789
عنوان

مقصرم یا نه

114 بازدید | 9 پست

نمیدونم از کجا بنویسم فقط بهم بگید من مقصرم یا نه

چند روزی بود بهش میگفتم خاهشا برای من وقت بزار با اینکه ازش خاهش میکردم بازم ب روی خودش نیورد اخرش طاقت نیوردم و بهش پیام دادم اگ دوسم نداری بهم بگو منطقی جدا بشیم رنگ زد گفت تکلیفمون و معلوم کن بعدشم گفت جدا بشیم و همش گفت تو بد دلی و بی اعتمادی چون شب پنج شنبه ساعت ۱۱ بهم گفت میخاد بخابه ولی دروغ میگفت خودشم میدونه ک دروغ میگه ولی بازم میگفت تو اینو بهم گفتی بد دلی بهش گفتم باشه بیار همراه من تو نشونت بدم بعد از اینکه بمن گفتی میخای بخابی یا رنگ زدی یا اس ام اس دادی ک گفت نه دیگه تو وقتی مطمئنی مطمئنی چه دلیلی داره بیارم نشون بدم ک گفتم بیار اونوقت من ضایع میشم ولی اگ رنگ زده بودی تو ضایع میشی بازم گردن نگرفت از اینکه همه چی رو انداخته گردنم خستم از اینور با تموم بدی هاش دوسش دارم و بهش احساس محبت و مهربونی دارم ترو خدا بگید چیکار کنم برم تراپی یا برم روانکاو اصن دیگه حالم خوب میشه بهش ک فکر میکنم همش گریه میکنم دلم براش تنگ میشه

نع مقصر نیستی

اون مقصره تگر وقت نداشته اگر خسته بوده باید میگفته بهت که من خستم نیستم یا هر چیز دیگه ای

این که تو این مدت طولانی ازش درخواست توجه کردیو اون بی توجه بوده نشون دهنده اینه طرفت ادم نیست

برو خداتو شکر کن تموم شده مطمئن باش که قبلا هم به جدتیی فکر کرده بارها و دنبال بهونه بوده

چند سالته ؟

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی فردی هم تو زندگی مشترک و تو اجتماع "با اجازتون پسرم"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

23

موفق باشی

اینم در نظر بگیر که تو این سن حساسیتت بیشتره

شاید تجربه بشه که دل به ادمش بدی در اینده

میگه

قدر زر زرگر شناسد

قدر گوهر گوهری

یاد یه حکایتی افتادم

یروز یه نفر میره بازار عطار ها و از هوش میره همه جمع میشن دورش یکی مشناختش و سریع پهن میاره میزاره زیر دماغ طرف و به هوش میاد میگه سری از اینجا برو و میره اونتیی که اونجا بودن میگن چی شد ؟

میگه هیچی طرف چاه دستشویی و پهن خالی میکرده ظرفیت اینهمه بوی خوشو نداشته و از هوش رفته منم پهن گذاشتم زیر دماغش هوش بیاد

برو خداتو شکر کن

که عطاری و اون هم چاه خالی کن لیاقط تو عطره و لیاقت اون پهن

هرچند ساید بدت بیاد اینو میگم چون دوسش داری ولی یه حقیقته سعی کن قبولش کنی و اون کارایی که گفتمو بکنی

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی فردی هم تو زندگی مشترک و تو اجتماع "با اجازتون پسرم"

موفق باشی اینم در نظر بگیر که تو این سن حساسیتت بیشترهشاید تجربه بشه که دل به ادمش بدی در اینده میگه ...

نسبت بهش اینقد بدبین نیستم و نمیخام اغراقی فکر کنم آدم بدی نبود اینکه بگم لزوما فقط بد بود

خوبی هم داشت ولی به قول شما قبلا هم بارها ب جدایی فکر کرده و چندبار هم واقعا میگفت جدا بشیم

میدونم اونم دلش تنگ میشه ولی صرفا عاشق نبود واقعا

اون آدمی ک میخاست نبودم و اونم اون آدمی ک میخاستم نبود

باید بپذیرم ک جدا شدیم و خب میگم ک پذیرفتم ولی برو تایپیک هامو ببین همش باهم مشکل داشتیم من همش بهش شک داشتم از بس بهم دروغ میگفت

نسبت بهش اینقد بدبین نیستم و نمیخام اغراقی فکر کنم آدم بدی نبود اینکه بگم لزوما فقط بد بود خوبی هم د ...

وقت شد نگاه میکنم

ولی درکل داری خودتو توجیه میکنی که هنوزم دوسش داشته باشی یا گوشه ذهنت پرورشش بدی

بعضی حرفا شبه تلنگره که به خودت بیای الان دوست داشتن تو یا اون چیکار میتونه بکنه ؟

هیچی جز اذیت

حالا اینم بگم زندگی و ادامه دادن با ادم دروغ گو حقیقتا زندگیو جهنم میکنه الان فقط و فقط به خودت فکر کن

نه دقیقا میخام به خودم یاد بدم دوسش نداشته باشم دنبال اینم

تنها در صورتی میتونی که به خودت ارزش بدی

روانشناسی؟

میتونی طوری پیش بری که له بشی فقط میتونی خودت بکشی بالا و ازش خلاص بشی