2821
2789
عنوان

حرف مامانم😑🫤😶

330 بازدید | 6 پست

واقعا از تعجب دهنم باز مونده نمی دونم چشه واقعا اومده از من میپرسه عاشق پسر داییت شدی😐. علاوه بر اون چند روزه غیر مستقیم هم اینو ازم می پرسه. منم خیلی ناراحت شدم😬 چون واقعا جای تعجب داره من اصلا پسر داییم و سالی یه بارم حتی نمی بینم و ازش بدم میاد به خاطر اخلاقش. کلا با فامیل خیلی سر سنگین هستم الان با خودم میگم چه رفتاری از من دیده که همچین برداشتی کرده من اصلا حتی با مامانم راحت نیستم و چون به این موضوع گیر داده آزارم میده هرچی توضیحم براش دادم که اینجوری نیست قانع نشد🫠

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وقتی بیشتر توضیح میدی بیشتر شک میکنه ..بگو آره کجای کاری آخر هفته هم قرارها عقد گذاشتیم و بخند

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

شاید کسی چیزی بهش گفته

آخه به خدا حتی این چند وقته کسی رو هم ندیدم😂

آخرین بار فامیل رو عید دیدم🙄. آخه مامانم دیگه خیلی به این موضوع گیر داده تازه خودش واسه خودش میگه اگه عاشقش شدی فراموشش کن ازش خوشم نمیاد🤣

وقتی بیشتر توضیح میدی بیشتر شک میکنه ..بگو آره کجای کاری آخر هفته هم قرارها عقد گذاشتیم و بخند

شیطونه میگه همینو بگم دست از سرم برداره😂

آخه به خدا حتی این چند وقته کسی رو هم ندیدم😂آخرین بار فامیل رو عید دیدم🙄. آخه مامانم دیگه خیلی به ...

شایدم کسی بهش گفته پسره از تو خوشش میاد میخواد ببینه تو هم بهش تمایل داری یا نه