2777
2789
عنوان

خاطره بد

90 بازدید | 2 پست

یه خاطره تلخ

یه بار من میخواستم برم چهارم دبیرستان مامان وبابام پیله کردن بیا مانتو وشلوار مدرسه بخر من که اصلا ذوقی نداشتم افسردگی شدید هم داشتم اصلا نمیدونم چرا من رو مدرسه میفرستادند. بعد رفتیم مانتو فروشی اول یه مرده یه مانتو داد گفت بپوش رفتم تو اتاق پوشیدم گفتم اندازم نیست کوچیکه اما مانتوهه شلوار نداشت منم آنقدر افسرده بودم اصلا برام مهم نبود به اون مرتیکه بگم شلوار نداره خلاصه اومد مانتو شلوار دوم رو داد که من بپوشم بعد مانتو قبلی رو دادم گفت شلوارش کو گفتم نداشت یه ساعت من رو نگه داشته بود که تو شلوار رو دزدیدی میگم بابا من دارم میمیرم حال روحیم بده من رو چه به دزدی اصلا مگه یه شلوار مدرسه چی داره که کسی بدزده بعد خونوادم هم هیچی بهش نگفتن آخرشم خرید کردیم رفتیم امیدوارم مغازه آتیش بگیره

@niniyar تایید کن

سوال من این که چرا انسانی که خود محبت عشق واحساس دارد باید در دنیایی زندگی کند که عشق واحساس در آن وجود ندارد؟

حالا حق بدین که من افسرده باشم این تنها یکی از خاطرات بد منه اگر سرتاسررزندگیم رو بنویسم که خمه گریه میکنن

سوال من این که چرا انسانی که خود محبت عشق واحساس دارد باید در دنیایی زندگی کند که عشق واحساس در آن وجود ندارد؟

شده ام اگر مرده بودم مرا میبردند در مسجد پاریس به دست عرب های بی پدر میافتادم دوباره می مردم! از ریخت آنها بیزارم! در هر صورت به حال من فرقی نمی کرد. پس از آن که مرده بودم

اگر مرا در مبال هم انداخته بودند برایم یکسان بود! آسوده شده بودم! تنها منزلمان گریه و شیون

میکردند عکس مرا می آوردند برایم زبان می گرفتند از این کثافت کاری ها که معمول است. همه ی اینها به نظرم احمقانه و پوچ می آمد لابد چند نفر از من تعریف زیادی میکردند چند نفر

تکذیب می کردند اما بالاخره فراموش میشدم.

من

اصلاً خودخواه و نچسب هستم.

هر چه فکر میکنم ادامه دادن به این زندگی بیهوده است.

من یک میکروب جامعه شده ام یک

وجود زیان آور سربار دیگران گاهی دیوانگی ام، گل می کند .می خواهم بروم ،دور، خیلی دور یک جایی که خودم را فراموش بکنم فراموش بشوم، گم

بشوم نابود بشوم. میخواهم از خود بگریزم بروم.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸