جای ما که مشهدیم اجباری نیست.تازه چون داداشم نیمه دومی بود مادرم سال اول کلاس اول نذاشتش.انگار داداشم هشت سالگی رفت کلاس اول.از اموزش پرورش منطقه هم زنگ زدنیکبار به مادرم که چرا بچه هفت سالش شده مدرسه نیومده مادرمم گفت چون وابسته هست و اذیت میکنه.
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خیلی ممنونم برای پاسخگوییتونچقد. خوبه اگه اجباری نباشهچون پسرم هنوز خیلی کوچیکهولی با من تماس گرفتن ...
احتماد نود در صد تبلیغات بوده به ما هم زنگ زدن.برو از اداره ای جایی بپرس.بعد هم مدارس فکر میکنم پیش دبستانی دارن که قبمتش هممناسب تر از جاهای دیگست یه دولتی هست و رایگانه.برو از مدرسه بپرس اصلا که ایا پیش اجباریه یا نه
دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم
کن خودم تو خونه از پارسال کتابای اموزشی باهاش کار میکنماز نظر اجتماعی بودنم پسرم خیلی خوبه ولی خیلی ...
وا عزیزم این حرف ها چیه خواهشا لوس بار نیارید
دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم