2821
2789
عنوان

پیش دبستانی

121 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها یه سوال داشتم پسرم متولد شهریور ۱۴۰۰

امسال حتما باید بره پیش دبستانی؟ میتونم سال دیگه ثبتنامش کنم یا دیر میشه؟

اجباریه؟

آدمهای عمیق، صحبتهای عمیق، رابطههای عمیق، نگاههای عمیق، دوست داشتنهای عمیق، من همهی چیزهای عمیق رو میپرستم.

جای ما که مشهدیم اجباری نیست.تازه چون داداشم نیمه دومی بود مادرم سال اول کلاس اول نذاشتش.انگار داداشم هشت سالگی رفت کلاس اول.از اموزش پرورش منطقه هم زنگ زدنیکبار به مادرم که چرا بچه هفت سالش شده مدرسه نیومده مادرمم گفت چون وابسته هست و اذیت میکنه.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جای ما که مشهدیم اجباری نیست.تازه چون داداشم نیمه دومی بود مادرم سال اول کلاس اول نذاشتش.انگار داداش ...

خیلی ممنونم برای پاسخگوییتون

چقد. خوبه اگه اجباری نباشه

چون پسرم هنوز خیلی کوچیکه

ولی با من تماس گرفتن برای ثبتنام و گفتن اجبازیه نمیدونم برای تبلیغات گفتن یا واقعی بود

آدمهای عمیق، صحبتهای عمیق، رابطههای عمیق، نگاههای عمیق، دوست داشتنهای عمیق، من همهی چیزهای عمیق رو میپرستم.

پیش دبستانی اجباری نیست از مهر سال بعد باید بره کلاس اول .دختر منم نیمه دوم ۹۹ هست اما هنوز تصمیم نگ ...

مطمئنین اجباری نیست؟

خیلی ممنونم برای پاسخگوییتونچقد. خوبه اگه اجباری نباشهچون پسرم هنوز خیلی کوچیکهولی با من تماس گرفتن ...

احتماد نود در صد تبلیغات بوده به ما هم زنگ زدن.برو از اداره ای جایی بپرس.بعد هم مدارس فکر میکنم پیش دبستانی دارن که قبمتش هممناسب تر از جاهای دیگست یه دولتی هست و رایگانه.برو از مدرسه بپرس اصلا که ایا پیش اجباریه یا نه

احتماد نود در صد تبلیغات بوده به ما هم زنگ زدن.برو از اداره ای جایی بپرس.بعد هم مدارس فکر میکنم پیش ...

🙏🏼🙏🏼خیلی ممنون

معلومه که اجباری نیس

برای آمادگی بچه برای پرورد به مدرسه اس اگر حضوری باشه خیلی خوبه ولی مجازی فایده نداره خودتم میتونی باهاش مار کنی

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
معلومه که اجباری نیسبرای آمادگی بچه برای پرورد به مدرسه اس اگر حضوری باشه خیلی خوبه ولی مجازی فایده ...

کن خودم تو خونه از پارسال کتابای اموزشی باهاش کار میکنم

از نظر اجتماعی بودنم پسرم خیلی خوبه ولی خیلی کوچیکه برای صبح بیدار شدن

بله صد در صد اون تماس تبلیغاتی بوده

دوتا مدرسه تماس گرفتن و گفتن اجباریه!! متاسفمبزاشون که برای هزینش اطلاعات غلط میدن

هرچی زودتر بره بهتره بعدا بره بین همکلاسی هاش بزرگتر باشه سرخورده میشه

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

کن خودم تو خونه از پارسال کتابای اموزشی باهاش کار میکنماز نظر اجتماعی بودنم پسرم خیلی خوبه ولی خیلی ...

وا عزیزم این حرف ها چیه خواهشا لوس بار نیارید

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم