2821
2789
عنوان

🦋کنکوری🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 47 پست

بچه ها درسته که تا ۱۵ تیر نهایی ها برگذار نمیشه ؟؟

پروف خودمم 🦋فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

کسی نیستتت ؟؟؟

پروف خودمم 🦋فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

⭕️تکلیف نحوۀ امتحانات نهایی ۲ ماه دیگر روشن میشود🔹در حالی که پیشتر احتمال برگزاری دومرحلهای امتحانا ...

@فاتح_قلبم

رها تو نمیدونی؟

@فاتح_قلبم رها تو نمیدونی؟

عشقم منم اینو دیدمش ولی نمیدونم واقعا هر روز یک خبر میدن بیرون

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

عشقم منم اینو دیدمش ولی نمیدونم واقعا هر روز یک خبر میدن بیرون

اره دقیقا😑

آخییییی عزیرم تعلیقی؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣...میخوای وساطت کنم؟😅😅😅🤣🤣🤣

عنیتااااااا

من برگشتمممممم

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم کپی نکن❌طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

آخییییی عزیرم تعلیقی؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣...میخوای وساطت کنم؟😅😅😅🤣🤣🤣

عنیتااااااا

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم کپی نکن❌طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

آتیش نشانی بیا چندتا آتیش!گرفتن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣..کاربری جدید زدی.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣..م ...

تاریخ عضویتم رو نگاه کن عنیتا جان جدید نیست عقب مونده 🤣

آتیش نشانی بیا چندتا آتیش!گرفتن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣..کاربری جدید زدی.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣..م ...

این چند روزه که نبودم کی قهوه اید میکرد ؟😂

عنیتا هنوز کسی تیمارستان بستریت نکرده؟ میخوای خودم ببرمت ؟

پولشم خودم میدم

خب چه ربطی داره🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گفتم یکم از اون مغذ فندوقیت استفاده کنی بعد حرف بزنی

اوکی ؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز