2821
2789
پس اعتراف کردی؟..حالا به خاطر من تعلیق شدی؟..آخیییییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.میبینی با۱۶ ۱۷ سال سنم چه ...

احمق جون اخه من چرا باید بخاطر یه عنیتا اصالتا افغانی قهوه ای تعلیق بشم ؟🤣

مامیت بهت سواد یاد داده بری تاپیکم رو بخونی ؟ تعلیقم خود خواسته بوده

🦋آناهیـــتا🦋 در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت ، این عو عو سگان شما نیز بگذرد

⭕️تکلیف نحوۀ امتحانات نهایی ۲ ماه دیگر روشن میشود🔹در حالی که پیشتر احتمال برگزاری دومرحلهای امتحانا ...

عزیزم من برادرزادم ۱۱ انسانیه میگه مدرسه گفته از۱۰ تا ۱۵ تیر شروع میشه

نر های هول که به مادرخودتونم رحم نمیکنید درخواست ندین چون با چیز خوبی مواجه نمیشین♥️🦃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احمق جون اخه من چرا باید بخاطر یه عنیتا اصالتا افغانی قهوه ای تعلیق بشم ؟🤣مامیت بهت سواد یاد داده ب ...

وای کاش این انیتا رو بندازن بیرون😐

تاوان یا تقاص، اسمش رو هرچی دوست داری بزار من فقط میدونم خدا از اشک های هیچکس نمیگذره... خدایا هرکی برای ما هرچی خواست اول به خودش بده🤲🏻📿 (کاربری دست دونفره)

وای کاش این انیتا رو بندازن بیرون😐

فکر کنم نی نی یار دلش براش میسوزه میگه اینو که خدا زده منم تعلیقش کنم گناه داره

احمق جون اخه من چرا باید بخاطر یه عنیتا اصالتا افغانی قهوه ای تعلیق بشم ؟🤣مامیت بهت سواد یاد داده ب ...

ببین دارم مییترکم بخدا بس کن..😅😅😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. ضااایع🤣🤣🤣🤣🤣

آتیش نشانی بیا چندتا آتیش!گرفتن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣..کاربری جدید زدی.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣..م ...

@niniyar

خواهش میکنم 2 هفته تعلیقش کنین میاد اینجا چرت و پرت میگه توهین میکنه میره لطفاا 2 هفته بزارین اروم باشه ذهنمون

تو دنیایی که یه روز روحم جسمم رو ترک میکنه چه انتظاری از آدما باید داشته باشم:)🐾

مااای گااااااد...ببین از پس زبون من برنمیای..کناره گیری کن..اوووکی؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣

زبون ؟ من فقط دارم عر عر های تو رو میشنوم😂

عنیتا عر عر میکنه

ببین تو تسخیر من شدی..اوکی؟🤣🤣

باشه فقط به مامیت بگو بیاد قرص هاتو بده ایشالا که خوب بشی هر چند من بعید میدونم

2823
2791
2779
2792