پس اعتراف کردی؟..حالا به خاطر من تعلیق شدی؟..آخیییییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.میبینی با۱۶ ۱۷ سال سنم چه ...
احمق جون اخه من چرا باید بخاطر یه عنیتا اصالتا افغانی قهوه ای تعلیق بشم ؟🤣
مامیت بهت سواد یاد داده بری تاپیکم رو بخونی ؟ تعلیقم خود خواسته بوده
🦋آناهیـــتا🦋 ❌پروف خودمم کپی نکن❌طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من برادرزادم ۱۱ انسانیه میگه مدرسه گفته از۱۰ تا ۱۵ تیر شروع میشه
بله میدونم مرسی♥️
🦋آناهیـــتا🦋 ❌پروف خودمم کپی نکن❌طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂
احمق جون اخه من چرا باید بخاطر یه عنیتا اصالتا افغانی قهوه ای تعلیق بشم ؟🤣مامیت بهت سواد یاد داده ب ...
وای کاش این انیتا رو بندازن بیرون😐
تاوان یا تقاص، اسمش رو هرچی دوست داری بزار من فقط میدونم خدا از اشک های هیچکس نمیگذره... خدایا هرکی برای ما هرچی خواست اول به خودش بده🤲🏻📿 (کاربری دست دونفره)
فکر کنم نی نی یار دلش براش میسوزه میگه اینو که خدا زده منم تعلیقش کنم گناه داره
مااای گااااااد...ببین از پس زبون من برنمیای..کناره گیری کن..اوووکی؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣
زبون ؟ من فقط دارم عر عر های تو رو میشنوم😂
عنیتا عر عر میکنه
باشه فقط به مامیت بگو بیاد قرص هاتو بده ایشالا که خوب بشی هر چند من بعید میدونم