2777
2789
عنوان

برای خودم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2338 بازدید | 108 پست
درخواست هم دادم. اگر دوست داشتین میتونیم اونجا هم بیشتر ادامه بدیم.

می دونم که می خواهید کمکم کنید

ولی من درخواست دوستی قبول نمی کنم

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی قلب ما به غم عادت می کنه سعی کن خودت مشغول کنی حالت بهتر میشه اما قول نمیدم همه چی مثل قبل بشه لیوان شکسته بازسازی میشه ولی عین اولش به هیچ وجه ولی اره غم اون طلایی هس که چینی ها برای بازسازی ظروفشون ازش استفاده می کردن درسته خیلی داغه ولی قلب زیباتر میکنه اگه بتونی از این مرحله عبور کنی یه ورژن زیباتر از قبلت منتظر تو هس فقط باید بتونی از این مرحله عبور کنی اگه خواستی بگی می تونی بگی چی ازارت میده

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

خب همین الان بگو چرا حالت خوب نیست؟جسمی یا روحی؟ چرا جسمی و چرا روحی؟

هر دو

نمیدونم چی بگم ببخشید

اسی قلب ما به غم عادت می کنه سعی کن خودت مشغول کنی حالت بهتر میشه اما قول نمیدم همه چی مثل قبل بشه ل ...

مشکل اینجاست که نمی تونم

خب عجیبه که یادت رفته باشه. اون تنفری که داری خیلی بهت صدمه میزنه. توی بلند مدت قاضی درونی ما رو محا ...

دلیل همه بدختی های الانم خودمم چرا از خودم متنفر نباشم؟

از کسی که زندگی خودش و خانواده اش رو نابود کرده

هر دونمیدونم چی بگم ببخشید

نمیتونی بگی. یا نمیخوای بگی یا اینکه نمیشه گفت؟

به هر حال باد بدونی چی تو دلت میگذره؟

حداقل باید بتونی بگی. جسمی ممکنه به خاطر معذوریت نتونی بگی. ولی روحی رو میشه گفت.

نمیشه؟

دلیل همه بدختی های الانم خودمم چرا از خودم متنفر نباشم؟از کسی که زندگی خودش و خانواده اش رو نابود کر ...

چراف کر میکنی زندگی خودت و خانواده ت رو نابود کردی؟

دلیل ش چیه؟ چه اشتباه و خطایی کردی که زندگی خودت و اونها رو هم نابود کردی؟

اینها حرفهای کلی هست میزنی. یه کم جزییات ش رو بیشتر کن.

نمیتونی بگی. یا نمیخوای بگی یا اینکه نمیشه گفت؟به هر حال باد بدونی چی تو دلت میگذره؟حداقل باید بتونی ...

روحی ضعیف بودنمه

ضعیفم و نمیتونم در برابر مشکلاتم و بیماریم قوی باشم و حل شون کنم

چراف کر میکنی زندگی خودت و خانواده ت رو نابود کردی؟دلیل ش چیه؟ چه اشتباه و خطایی کردی که زندگی خودت ...

قوی نبودم این مهم ترین دلیل

به نظرتون پدر و مادر می تونند شاهد ذره ذره آب شدن بچه شون باشندبرم و جلو چشماشون نباشه بهتر نیست؟چرا ...

چشاتو ببند و به صدایِ ذهنت توجه کن،صدا خاموش میشه،هیچی نیست،فقط یه سکوتِ عمیق هست.با اون سکوت بمون.مشکلاتت خودشون از بین میرن.

روحی ضعیف بودنمهضعیفم و نمیتونم در برابر مشکلاتم و بیماریم قوی باشم و حل شون کنم

مثال بزن.

اینکه روحی ضعیف هستی رو مثال بزن. اینکه نتونستی پس بیماریت بر بیای خب خیلی ها ممکنه نتونن.

سرماخوردگی که نبوده که. بوده؟

اینها رو مثال بزن. بگو چیا بوده. چرا حل نمیشه؟ آیا از زمان بچگی بوده یا از زمان بزرگسالی؟

چشاتو ببند و به صدایِ ذهنت توجه کن،صدا خاموش میشه،هیچی نیست،فقط یه سکوتِ عمیق هست.با اون سکوت بمون.م ...

کاش این درد لعنتی میذاشت