2821
2789
عنوان

برای خودم🖤

670 بازدید | 11 پست

مثلا امرووز حالم یکم بهتر بود

صبح که از خواب بیدار شدم دوش گرفتم

تاپ دامنی که عاشقش بودم رو پوشیدم

گُل سری که دوست داشتم رو به موهام زدم

گوشی رو برداشتم به خواهرم زنگ زدم یکم غیبت کردم خواستم مثل بعضی از آدم ها بشم حرف بقیه آدم ها رو بزنم و از خودم دور بشم

آهنگ های موردعلاقه ام رو گوش دادم

غذایی که خودم دوست داشتم رو درست کردم

ولی بی فایده ست دلم پر از غمه

هیچی نمیتونه حالم رو خوب کنه

قلبم از اون چیزی که حتی خودمم فکرش رو می کنم سیاه تره

تو قلبم تو ذهنم هیچی نیست

روحم خالی از هر احساس و هیجانی.

حتی عذاب وجدان برای غیبت کردنم

احساس می کنم تا مرگ جسمی ام فقط یه قدم فاصله دارم

همه چیز برام سیاه

کاش می شد زمان رو به عقب برگردوند

به زمانی که مامانم بهم گفت امروز قرار برات خواستگار بیاد و من حتی نپرسیدم کی هست

وقتی از پله های خونمون اومدم پایین دیدم عارفه دوستمه

بلند شد تا بغلم کنه من خیلی خجالت می کشیدم

یواشکی بهش گفتم تو اینجا چیکار می کنی

چرا هیچی بهم نگفتی نامرد

گفت اومدم تو رو واسه داداشم خواستگاری کنم

وقتی این خاطرات رو مرور می کنم باورم نمیشه با خودم میگم یعنی یه روزهایی ام تو زندگیم بوده که من حالم خوب بوده

یه روزهایی بوده که ذوق زندگی داشتم

دلم میخواد حتی اگه برای یه ساعتم که باشه قبل از مرگم برگردم به اون دوران و بفهمم من یه زمانی زنده بودم و زندگی می کردم

کاش زمان همونجا متوقف می شد و من تا این حد بی رحمی دنیا را با چشمام نمی دیدم

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دوستی میگفت:

همیشه فکر کن یه شلوار گشاد پا کردی که کش نداره و مجبوری با دو دست نگهش داری.

اگه با یه دست بخوای شلوار یکی دیگه رو براش نگه داری شلوار خودت یه طرفش رها میشه و کل بدنت نمایان میشه و ...

اگه برای خودت نمیتونی کاری کنی غصه خوردن برای بقیه سودی نداره.

یه دوستی میگفت:همیشه فکر کن یه شلوار گشاد پا کردی که کش نداره و مجبوری با دو دست نگهش داری.اگه با یه ...

متاسفانه برای خودم هیچ کاری نمی تونم انجام بدم

براارامشت صلوات میفرستم،من حالتودرک میکنم،تویه منجلاب گیرکردم که فقط خدامیتونه نجاتم بده ولاغیر نه پناهی نه خانواده ای نه سقفی نه امیدی به زندگی ،عزیزدلم میدونم غصه داری ودردتو نمیخوام سبک بشمارم،اماامیدداشته باش به خدایی که تورومی بینه،قران بخون وبراخودت وقت بذار،گل بخر،خودتوبه یه قهوه مهمون کن،سعی کن به غصه هات فکرنکنی خودتوسرگرم کن

متاسفانه برای خودم هیچ کاری نمی تونم انجام بدم

پس چرا برای بقیه غصه میخوری؟ اگه برای خودت نمیتونی کاری کنی خب برای بقیه چجوری ممکنه بتونی کاری کنی؟

وقتی نعمتی با ین عظمت و بزرگی یعنی انسان بودن و آفریده خدا بودن خودت رو نادیده میگیری و بدون هیچ تلاشی آرزوی مرگ داری پس چجوری میتونی بگی من آدمها رو دوست دارم و ... . تو خودت و این همه نعمت و عظمتی که بهت سپرده شده رو فراموش کردی و داری نابودش میکنی. بیدار شو. این راهش نیست. کسی به شما چنین ماموریتی نسپرده. ولی برای خودت و خانواده ت میتونی بهترین باشی. و اول از همه خودت. وقتی سالم نباشی اصلا نمیتونی به بقیه کمک کنی. جسمی یا روانی هم فرقی نداره.

پس چرا برای بقیه غصه میخوری؟ اگه برای خودت نمیتونی کاری کنی خب برای بقیه چجوری ممکنه بتونی کاری کنی؟ ...

هیچ کدوم از این چیزها دست خودم نیست اینکه بقیه برام مهم هستن و به خودم نمیتونم کمک کنم هیچ کدومش دست خودم نیست انگار تو وجودمه

به اون خدایی که منو شما می پرستیم قسم دیگه توان تلاش کردن رو ندارم

فقط میخوام برم چون نمیخوام بمونم تا خانواده شاهد ذره ذره آب شدنم باشند

خیلی وقته تاپیک هاتون میخونم یه حالت نویسندگی قلم گیرا هم داره ثودک ایشالا مشکلاتت حل میشه خدا کمکت میکنه من نمیدونم مشکلتون دقیق چیه هیچ وقت واضح کامل نگفتید ولی از خدا میخوام برات حل بشه.

چه وفادار است غم در این وطن. جورج اورول کابوس ته ذهنت زندگی ما بود.

ثودک جان همه درد رنج دارن اما نباید پنهون کنی اگر ادم تو تنهایی رنج بکشه پس حضور اطرافیان چه معنایی داره

چه وفادار است غم در این وطن. جورج اورول کابوس ته ذهنت زندگی ما بود.

هیچ کدوم از این چیزها دست خودم نیست اینکه بقیه برام مهم هستن و به خودم نمیتونم کمک کنم هیچ کدومش دست ...

با کمال احترام به شما و تمام حس های خوبی که دارین این کمال خودخواهیه.

اینکه شما برین اونقدرا باعث راحتی بقیه نمیشه. باعث اذیت و آزارشون میشه. اگه اینها دست شما نیست دست کیه؟ اینکه شما باعث تمام آزار و بیماریهای جسمی و روان تنی خودتون شدین که به نظر میاد شکی در ش نیست. حالا ژنتیکی هست یا هر چیزی میدونم خیلی سخته. میدونم خیلی امکانپذیری کمی داره. ولی امکان داره. خیلی ها تلاش کردند تغییرات بزرگی توی زندگی خودشون روحی و جسمی اتفاق افتاده.

شما برین همه اونهایی که شما رو دوست دارند اذیت میشن. یه موقع هایی باید حرف بزنین. نه گفتن رو یاد بگیرین. به بقیه حرفهاتون رو بزنین و غم و رنج هاتون رو هم بگین. مثل همینجا که میگین و باز هم میگین نمیتونم. اونجا هم فقط بگین. بعدش هم بگین نمیتونم.

فقط حداقل بگین. از شوهرتون گرفته تا خانواده و ... شما کار اصلی رو نمیکنین که باید حرف بزنین و خواسته هاتون رو بگین بعد انتظار دارین اتفاقی بیافته؟

نمیافته. شما باید تلاش کنین. نمیتونین شونه خالی کنین. خدا بهتون انرژی و توان دوباره بده و انگیزه. باید به زندگی ادامه بدین. ما محکومیم به زندگی کردن.

هیچکس تو این دنیا نمیاد برای رفتن. برای یه کاری میاد. باید انجام بشه.

با کمال احترام به شما و تمام حس های خوبی که دارین این کمال خودخواهیه.اینکه شما برین اونقدرا باعث راح ...

به نظرتون پدر و مادر می تونند شاهد ذره ذره آب شدن بچه شون باشند

برم و جلو چشماشون نباشه بهتر نیست؟

چرا فکر می کنید من هیچ کاری نکردم هیچ تلاشی نکردم همه سال های زندگیم برای بهتر شدن حال روح و جسمم تلاش کردم دکتر رفتم روانشناس رفتم روانپزشک رفتم ولی نمیشه

وقتی همسرم و خانوده ام کاری از دست شون برنمیاد برام انجام بدن گفتنش فقط باعث رنجش اونا میشه من می شناسمشون

شما دارید به یه آدمی که مُرده میگید بلند شو زندگی کن

ثودک جان همه درد رنج دارن اما نباید پنهون کنی اگر ادم تو تنهایی رنج بکشه پس حضور اطرافیان چه معنایی ...

اونا کاری از دست شون برنمیاد انجام بدن

گفتن من فقط باعث میشه اونا زندگی شون خراب بشه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز