2777
2789
عنوان

برای خودم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2338 بازدید | 108 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به نظرتون پدر و مادر می تونند شاهد ذره ذره آب شدن بچه شون باشندبرم و جلو چشماشون نباشه بهتر نیست؟چرا ...

شما خدا رو شکر زنده ای و سلامت. داری مینویسی و داری به تمام دنیا و کائنات بابت زندگیت و شکل ش اعتراض میکنی.

شما مهربونی قبول. برای همه خوبی بجز خودت اینهم قبول. ولی اینکه نمیشه تغییر کرد رو قبول ندارم. یه انقلاب واقعی علیه خودت نیاز داری. یه جایی که اولویت رو بزاری خودت. حرفهاتو دیگه نخوری و نریزی توی خودت. اونجوری شاید آینده متفاوتی کم کم برات رقم بخوره.

تمام زندگیت میخوای حرف بزنی و نتونستی و ریختی توی خودت. و دادگاه بدن ت نهایتا مقصر رو شما میدونه که حرف نزدی و به خودت آسیب زدی. ما هممون یه دادکاه درونی داریم که همیشه محاکمه میکنه و مقصر پیدا میکنه. حالا شما ببین برای جرم باید کیو و چجوری قصاص کنه؟

باید حرف بزنین. خیلی هم حرف بزنین. به همه حرف بزنین. و همه از اینکه دیگه مهربون نیستین تعجب خواهند کرد. ولی برای خودتون و زندگیتون خوب میشه و کم کم برای اطرافیان.

به نظرتون پدر و مادر می تونند شاهد ذره ذره آب شدن بچه شون باشندبرم و جلو چشماشون نباشه بهتر نیست؟چرا ...

یه چیزی که من متوجه نشدم مسیر مشکلات شماست. چند صفحه تاپیک هاتون رو خوندم. چیزی متوجه نشدم از کجا این مشکلات شروع شده تا الان رسیده به اینجایی که هستین. و بجز اینکه برای بقیه غصه میخورین و غم و اندوه بقیه رو به جون میخرین چه مشکلاتی دیگه هست. اگر تاپیکی دارین که همه رو نوشته بگین ممنون میشم.

اونا کاری از دست شون برنمیاد انجام بدنگفتن من فقط باعث میشه اونا زندگی شون خراب بشه

توی کدوم تاپیک از زندگی تون گفتین؟ مشکلاتتون از کجا شروع شده و چجوری؟ من چند صفحه ای دیدم چیزی پیدا نکردم.

هست جایی؟

شما خدا رو شکر زنده ای و سلامت. داری مینویسی و داری به تمام دنیا و کائنات بابت زندگیت و شکل ش اعتراض ...

اصلا سالم نیستم

خیلی درد کشیدم و درد می کشم

این دردها همه توانم رو برای تغییر خودم ازم گرفته

این انقلابی که شما گفتید یه آدم قوی رو میخواد

یا حداقل یه نفر قوی که بهم کمک کنه ولی ...

من خودم رو مقصر می دونم چون نتوستم به خودم کمک کنم

چون قوی نیستم از خودم متنفرم

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

یه چیزی که من متوجه نشدم مسیر مشکلات شماست. چند صفحه تاپیک هاتون رو خوندم. چیزی متوجه نشدم از کجا ای ...

فکرکنم کاربری قبلی ام بود که بخاطر اینکه داشتم شناسایی می شدم تعليقش کردم

ولی هرچی فکر می کنم یادم نمیاد از کجا شروع شد

فکرکنم کاربری قبلی ام بود که بخاطر اینکه داشتم شناسایی می شدم تعليقش کردمولی هرچی فکر می کنم یادم نم ...

به هر حال ممنون میشم کمی بنویسی. اینجا با شرایط سایتو محدودیت زمانی سایت خیلی فرصت نمیشه برای نوشتن.

ولی اینکه با ضعف خودت از خودت متنفر شدی خیلی بده.

به هر حال ممنون میشم کمی بنویسی. اینجا با شرایط سایتو محدودیت زمانی سایت خیلی فرصت نمیشه برای نوشتن. ...

ببخشید چی رو بنویسم

اینکه از کجا شروع شد واقعا نمیدونم

ببخشید چی رو بنویسماینکه از کجا شروع شد واقعا نمیدونم

خب عجیبه که یادت رفته باشه. اون تنفری که داری خیلی بهت صدمه میزنه. توی بلند مدت قاضی درونی ما رو محاکمه میکنه و نتیجه محاکمه ش میشه درد ها و رنج هایی که جسمی بیشتر و بیشتر میشه.

شما باید قبول کنی هر کسی محدودیت های خاص خودش رو داره. نمیتونی هر کاری رو همه مثل بقیه انجام بدن. یه سری بیشتر و یه سری کمتر.

دوم اینکه خودت رو هر جوری هست باید دوست داشته باشی. نمیتونی متنفر باشی. تو تمام فشار بقیه رو به صورت تنفر از خودت درون خودت ریختی. چون نمیتونی حرف بزنی. و نتیجه این شده که بدن ت هم علیه ت شورش کرده.

ببخشید چی رو بنویسماینکه از کجا شروع شد واقعا نمیدونم

اینجا محدودیت زمانی برای نوشتن داره.

بعضی وقتا مینویسم زیاد و بعد که میام نمیدونم چرا تایید نمیشه.

برای همین خیلی وقتا کلا توی این دوره زمونه ممکنه ین بحث ها درست پیش نره. برای همین شاید مسیر پیام دادن بهتر باشه.

ولی به هر حال در حد توان و فکری که دارم مینویسم.

اینجا محدودیت زمانی برای نوشتن داره.بعضی وقتا مینویسم زیاد و بعد که میام نمیدونم چرا تایید نمیشه.برا ...

ممنونم ازتون لطف می کنید

واقعا معذرت میخوام شاید جواب هام مناسب نباشه

من اصلا حالم خوب نیست شرمنده