2821
2789
عنوان

معلم عقده ای

477 بازدید | 13 پست

بچه ی من درسش خیلی خوبه همیشه بهترین بوده واسه روز معلم نماینده ی مادرا که خییلیم خودشیرینه پول جمع کرد تا برای معلم جشن بگیره تو این بدبختی و اوضاع کار و..

خلاصه من نداشتم که بخوام شرکت کنم الان زوم کرده رو بچم و لج کرده انگار😐هی ایراد میگیره از همه چیش بچم انقدر قشنگ درسو جواب میده باز الکی ایراد میگیره

چقدر آشغاله معمله

یک سری از معلما (نه همه اشون) و استادا خیلی گاون

خوب کاری کردی نخریدی چیزی

هر لحظه ای از عمر من به یاد ایران گذشت... آقایون لطفا درخواست دوستی نفرستید واقعا مایل به معاشرت نیستم. اینجا نظر شخصیمو میگم میتونید باهاش موافق نباشید. معلم زبان هستم مایل بودید میتونید با قیمت منصفانه زبان یاد بگیرید. من لحن شوخی دارم گاهی اوقات چیزایی رو که میگم جدی نگیرید امیدوارم سو تفاهم نشه. ❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فشاری شده

جهنم

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

من بودم میرفتم پول پرت میکردم جلوش میگفتم بیا زنیکه گدا گشنه اینم کادوت

آن روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور؛من نمیدانستم معنیه هرگز را،تو چرا باز نگشتی دیگر؟ 🖤 دیگه تا آخر عمر هم با خدا قهرم هم با بندش

عقده ای بدبخت بچه ی ممتاز رو نمره اش رو داد نیاز هی الکی بهش گیر داد

با مدیر مدرسه صحبت کن

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

من بودم میرفتم پول پرت میکردم جلوش میگفتم بیا زنیکه گدا گشنه اینم کادوت

بچم کلاس پنجمه از کلاس اول تا الان ممتاز بوده نوبت اول هم ممتاز شد بعد از روز معلم نماینده ی خودشیرین که به خاطر بچه ی خنگش نماینده شد که نمره بگیره صدبار زنگ زد گفت پول واریز کن من شوهرم تو این اوضاع بیکار شده بود بخدا تو خرج خونه موندیم حالا لج کرده ایرادای الکی میگیره میگه اینجوری پیش بری تابستون باید بیای امتحان بدی😳حقشو همون تنبلای کلاس میدن

خیلی کار می کنند هدیه هم بگیرن🙄

یه کادو چیزی از یه معلم کم یا زیاد نمیکنه ولی اثری که روی عزت نفس بچه ها میذاره جبران ناپذیره و باعث آسیب به عزت نفس فرزندتون میشه و واقعا براش متاسفم