2821
2789
عنوان

پودر جنسینگ

339 بازدید | 21 پست

کسی از پودر جنسینگ برا افزایش وزن استفاده کرده ؟

دوتوسوال داشتم خانما اگهکسیاطلاع داره لطفا جواب بده اینکه میگن این پودرهای چاقی مایعات رو تو بدن نگه میداره وفقط حس چاقی کاذب میده متوجهنمیشم .مگه این پودرها اشتهااورنیستن ؟ خب یعنی اشتهاک زیادمیشه باخوردن غذای زیاد فقط مایعات ذخیره میشن توبدن ؟ پس غذایی ک میخوریم چی میشه چربی نمیسازه ؟ونیازبدن روتامین نمیکنه ؟

سوال دوم اینکه میگن برگشت وزن دارن یعنی چی ؟ برگشت وزنشون فقط درحدچندکیلوهست یاکلن برگشت داره ؟ برای اینکهوزنمون تبدیل ب چربی بشه وثابت بمونه چیکارکنیم

من و چنتا از خانواده مون و خیلی خوب بود تاثیر داشت یه ماهه ۵کیلو چاق شدیم روزی ۲بار مصرف کردیم قبل نهار و قبل شام

💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ما که راضیی بودیم فقط باید هرروز مصرف کنی روزی دوقاشق

تو اب حل میکردیم قبل نهار یبار و قبل شام

خواب اوره میخوری میخوابی اتفاقا چاق میکنه همه متوجه میشن ۱ماه باید بخوری تاثیرشو ماه بعدش میبینی

💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷

من یه هفتس پودر اشتهااور استفاده میکنم برعکس مایعات رو میده بیرون همش سرویس میرم

برگشت بستگی داره به غذا خوردنت اگه لب به غذا نزنی احتمال اینکه برگشت داشته باشه زیاده اما در حد متوسط بخوری فوقش چن کیلو کم میکنی

الهی ترو به بزرگیت قسم آرزو قلبیم رو حاجت روا کن/۱۴۰۵/۲/۲۵🤲 درخواست دوستی به هيچ عنوان پذیرفته نمیشود✌️

ما که راضیی بودیم فقط باید هرروز مصرف کنی روزی دوقاشق تو اب حل میکردیم قبل نهار یبار و قبل شام خوا ...

ببخشید از عطاری خریدین ؟برگشت نداشت؟

کاش خواب آور نبود بچه کوچیک دارم

🩵

یکی از اطرافیان میخورد ولی اصلا فرقی نکرد میخای چاق شی دنبال قرص وپودر روغن مصرفیتو دمبه یا زردکن بعدم پودر جوانه گندم باشیر بخور من خودم اینجوری جواب گرفتم البته که باید حجم غذاتم زیاد کنی

ما که راضیی بودیم فقط باید هرروز مصرف کنی روزی دوقاشق تو اب حل میکردیم قبل نهار یبار و قبل شام خوا ...

برگشت وزن داشتین بعدازقطع مصرفش ؟ اگه اره کلن برگشت داشتین یادرحد چنکیلو بوده ؟ چطوری قطعش کردین ؟

من و چنتا از خانواده مون و خیلی خوب بود تاثیر داشت یه ماهه ۵کیلو چاق شدیم روزی ۲بار مصرف کردیم قبل ن ...

وزنتون ثابت مونده ازونموقع تاالان ؟چندوره مصرف کردین ؟

یکی از اطرافیان میخورد ولی اصلا فرقی نکرد میخای چاق شی دنبال قرص وپودر روغن مصرفیتو دمبه یا زردکن بع ...

پودرجوانه گندم باشیر ؟ازداروخانه تهیه کنم یاعطاری ؟ روزی چن بار بخورم ؟ قبل ناهار شام ؟چن دوره مصرف کنی جوابمیگیری؟چن کیلو ؟ برگشت وزن داره ؟