2777
2789
عنوان

پودر جنسینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 21 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پودرجوانه گندم باشیر ؟ازداروخانه تهیه کنم یاعطاری ؟ روزی چن بار بخورم ؟ قبل ناهار شام ؟چن دوره مصرف ...

من خودم گندم گرفتم درست کردم از جای مطمئن بخر ببین میگم موثرترینش روغنه من با روغن بدنم شروع کرد به پرشدن بعدا جوانه گندمم اضافه کردم من روزی ۱ یا۲بار میخورم بعد وعده غذاییم

برگشت وزن داشتین بعدازقطع مصرفش ؟ اگه اره کلن برگشت داشتین یادرحد چنکیلو بوده ؟ چطوری قطعش کردین ؟

ببین قوطیشو که تمام خوردین یه ماه یا۳هفته طول میکشه مثلا

ماه بعدش میبینی تپل شدی اگه به دلخواه نرسیدی باز یه قوطی دیگه بخر بخور ۲تا کافیه چاق میشی بدون برگشت یه ذره لاغر نمیشی مگر اینکه خودت رعایت کنی لاغر بشی

💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷

واقعا فقط اب ذخیره میکنه توبدن ن چربی ؟ سوالم اینه

چربی ذخیره میشه مخصوصا تو پهلو و شکم اول 😬😑

ولی در کل کل بدن چاق میشه مثلا جاریم دستاش وپاهاش تپل شده بودن و صورتش مثل قرص ماه شده بود سفت و تپل و سفید لعنتی😅

من انگشتام لاغره و تپل نشدن بجاش هیکلن تپل شده بودم صورتم خوب شد

💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷

من یه هفتس پودر اشتهااور استفاده میکنم برعکس مایعات رو میده بیرون همش سرویس میرمبرگشت بستگی داره به ...

اره دقیقا برعکس منم همینطورم براهمین برام سواله .اخه من کلی تحقیق کردم توسایتاونظرات گفتن ک این پودرهای چاقی مایعات روتوبدن ذخیرمیکنه وبعداز قطع مصرفش مایعات کم میشه و وزن برمیگرده .پس این همه غذامیخوریم ک باید تبدیل به چربی بشه نه آب این برام سوال بود

من پودر جنسینگ کره ایی اصلشو خریدم.یکماه خوردم هشت کیلو اضافه کردم. برگشت نداره . یه ظرف مشکیه جلدش ...

عزیزم قوطیش سیاهه براشماهم ؟ یهو قطع کردی مصرفشو یا کم کم ؟ بعدقطعش غذات چطور بود ؟