2821
2789
عنوان

خانم نفهم

209 بازدید | 6 پست

امروز رفته بودم برای مصاحبه ی کارفرهنگی برای بچه ها ی چیزی مثل زبان درس دادن به بچه های 6 تا 12 سال بعد مسعول گزینش داشت اطلاعاتمو میپرسید رسید ب سن گفت خیلی عقب نیوفتادی ؟ من پشت کنکوریم و سال پیش دوازدهم بودم ولی متولد سال 85 هستم یعنی نیمه دومیم و با 86 ها بودم الان یعنی چی خیلی عقب نیوفتادی اصلا به توچه اعصابم خورد میشه موقعی که باید حرف بزنم لال میشم از نظر شما من عقب افتادم ؟

هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای چ بی ادب من اگه جات بودم همونجا جرش میدادم

لامصب موقعی ک باید خفه شم زبونم اندازه اژدها درازه موقعی ک باید حرف بزنم لال میشم اصن خر منم رفتم رایگان کار کنم

هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند

بعد میگن چرا دانشجو های پزشکی عقده این خب همینکارارو میکننین ادم عقده ای میشه دیگه

2790
2823
2791
2779
2792