کسی که افسرده است
حوصله دیگران، بیرون رفتن، خرید، آدمها، حرف زدن و اینکه حرف بزنی براش و بشینه بشنوه، حتی عزیزاشو و خواندن پیامکهای مدام که بهشون میدین 😬 را نداره.
چرا درک نمیکنند؟
چون حال ما رو ندارند.جای ما نیستن.هیییچ وقت نمیفهمند.
در این حال که متاسفانه 🤦🏻♂️ سالها طول میکشه، کوچکترین کارها برات خیلی سخته، اصلا ناتوانی که انجامش بدی مگر اینکه مجبور باشی و با بدبختی انجام بدی، حتی ظرف شستن،جارو کردن، روزهای تعطیل که دیگه وضع خیلی خرابه.
دارو درمانی ... چی بگم، اگر داروها رو نخوریم بدتر میشیم و اگر بخوریم هم زیاد اثر نداره..تعویض دکتر ..و دارو...
رواندرمانی... چه عرض کنم ...
رواندرمانی طولانی مدته. ولی چقدددر؟ خداااایا خسته شدم.
پس کی به دادم میرسی ؟
به عنوان یک درمانگر که درمان میکردم و به علّت تروماهای زیادی که در چند سال گذشته بهم وارد شده، و سالهاست خودم درگیر دکتر و درمانم.. بیماران را خیلی عمیق درک میکنم.
متاسفانه یک مورد افتضاحی که برامون پیش میاد، بی حوصلگی بسیییار شدیده که گاه در طول روز، این حس بد، به اوج خود میرسد و بسیار آزار دهند
تعجبی نداره که به خود ک شی فکر کنیم.
کاش در بند عزیزانمون نبودیم.
افراد افسرده در طول روز گاه خوشحالند و گاه گریان.
پس اگر دیدید طرف خوشرو یا خندانه،فکر نکنید حالش خوبه.اون ظاهرشه.همون لحظه است که اینجوریه، یک شادی کوتاه ولی اون بیماری داره آزارش میده، اون غم و حس بدبختی، اون گریه های بی دلیل.
اگر تمام لحظات غمزده باشه، اون افسرده خویی هست که اونم نیاز به درمان داره.
خدا نصیب کسی نکنه.حس خیلی وحشتناکیه.مخصوصا اگر بخواهی به زور خودتو حفظ کنی یا با این حال خرابت به خانواده ات هم برسی..
گاه فردی در طول ۶ ماه خوب میشه، اون مشکلش کوچیکه یا فقط یه مشکل داره...
ولی بیشتر افراد دچار افسردگی طولانی مدت هستند.
فرد افسردا حافظه کوتاه مدتش ضعیفه و حواسش پرت.
اگر آنها را درک نمیکنید لااقل انقدر آزارشان ندهید.
کاش در بند عزیزانمون نبودیم.