2777
2789
عنوان

خریدخانه

1004 بازدید | 28 پست

میشه لطفا کساییکه میدونن راهنمایی کنن،

دوستم مستاجره و تا آخر تیر سرسالش میشه بعد الان تو این موقعیت که قیمت خونه ها رفته بالا طلا ثابت مونده وقت مناسبیه که طلا بفروشه خونه بخره؟یا صبر کنه شاید طلا بره بالا که خونه ی بهتری گیرش بیاد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگر پولش به خرید خونه میرسه هر زمان از مستاجری در بیاد خونه بخره

بهترین کاره

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

طلا باز میره پایین تا ۱۶/۷۰۰باز برمیگرده بالا ولی دیگه از ۲۲۱بالا فکر نکنم بره

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

هیچ کسی اینو نمیدونه عزیزم

بستگی به مقدار طلاش هم داره

به نظرم بگرده همزمان دنباله خونه و اگر چیزی مناسب و باب میلش پیدا کرد معامله کنه

چون ریسکه و احتمال گرونتر شدن ملک هست و وقتی ملک گرون میشه یه دفعه چند میلیارد میره روش

باید خیلی طلا داشته باشه که بتونه چند میلیارد رو جبران کنه

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

باید دید واقعا حاضره یه عالمه طلا داشته باشه ولی مستاجر باشه؟!

من خودم در هر شرایطی داشتن خونه اولویته برام نه طلا

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز