2821
2789
عنوان

خریدخانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 28 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی الان طلا بفروشه خونه بخره یا بازم صبر کنه چون بعضیا میگن طلا تا ۳۰ تومنم میره

تا ۳۰سایعه است

الانم که بحث مذاکره وسطه بله بنظرم بفروشن چونکه از خونه قراره استفاده کنن

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

منم دنبال خونه ام،هرروز که میرم ده تومن میذارن تو خونه ها،دارم دنبال خونه ای میگردم ک جای رشد داشته ...

ایشالا یدونه مناسبش رو پیدا کنی عزیزم🙏🏻🤲🏻🕯️

اینجور وقتا خیلی آدم فکرش درگیر میشه

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
یعنی الان طلا بفروشه خونه بخره یا بازم صبر کنه چون بعضیا میگن طلا تا ۳۰ تومنم میره

فکر کردی ملک ثابت می مونه ؟! نمیدونم کدوم شهر هستی و آیا قیمت ها رو می بینید یا نه ولی اونم می برند بالا .....

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴