2821
2789
عنوان

اکسم برگشت

2876 بازدید | 68 پست

مهندس دریایی بود ۶ ماه کشتی ۶ ماه استراحت قصدمون جدی بود و هم دیگه رو هم واقعا دوست داشتیم ولی از اون آدما بود که اعتماد به نفس رو از زن میگرفتو.... خلاصه کات کردم میبینم چند روز پیش پیام داده میگه تو هنوز منو میخوای دوستم داری و... منم انکار کردم ندارم و تمرکزم روی زندگیمه ولی هنوزم دوسش دارم نمیدونم درسته بهش بگم یا نه 🥲بیشتر به خاطر شغلش اوکی نبودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه توپم انداخته تو زمین تو .تو منو میخوای منو دوست داری 😏😏🤣🤣

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو