2777
2789
عنوان

اکسم برگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 3032 بازدید | 68 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چه اعتمادی به نفسی بهش داذی که با ازت مطمئن هست عاشق و دلخسته اش هستی که این سوال روپرسیده . کسی که گند میرنه به روحت اعتماد به نفست به درد نمیخوره. . بهتر از تو پیدا نکرده. برگشته . برگشت اش بخاطر اینه .وگرنه بهتر از تو بیاد توزندگی اش باز شروع میکنه بدخلقی. بد فاصله اش کممیکنه میزه . ارزش خودت رو ببر بالا . جوری رفتار کن. که اون ادم بفهمه فقط یه بار تو زندکی اش شانس بودن با تو رو داره نه بیتشر

وگرنه صد بار دیگه میره میاد میدونه تو همیشه آویزون عاشق پخمه هستی

قصدمون جدی بود واقعا همو دوست داشتیم اما کات کردم دیگه چه معنی میده

اگه واقعا همو دوست داشتین و جدی بودین کات نمی کردین و مشکل رو حل میکردین

اگه هم کات کردین یعنی یه مشکل غیر قابل حل هست

پس الکی خودتون رو علاف نکنین با این حرفا

یا باید بشنین حرف بزنین حل کنید موانع رسیدن رو یا مثل دوتا ادم عاقل به نتیجه برسین که شدنی نیست و تموم کنید برید پی زندگی تون عمر و احساس و روح روان همدیگه رو خراب نکنید

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

برگشت به اکس خیلی کارمسخره ایهانگار داری یه کتاب تکراری میخونی یا فیلم تکراری میبینینه قصه عوض میشه ...

خب دقیقا منم به همین شک دارم در واقع دارم یک اشتباهی رو دوباره تکرار میکنم

چرا همین حرفو به خودش نمیزنی ؟ آره فلانی حقیقتش من ب خودمون فک میکنم ولی بخاطر شرلیط شغلی ک داری دو ...

من بهش گفتم ، خودمم بالا گرفتم ، انگار کیه که بخواد انقد خودشو بالا تر از من بگیره

خب دقیقا منم به همین شک دارم در واقع دارم یک اشتباهی رو دوباره تکرار میکنم

خب چرا وقتی میدونی جلوی پات دره سی بازم قدم بر میداری؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

از اب برگشته دیده کسی نیست گفته برگردع😂 میخای شانس دوباره بهش بده ولی جدی بهش بگو بخواد اذیت کنه در ...

😂😂😂

ولی نه من نشونش دادم که اون باید لایق باشه با من حرف بزنه نه اون دیگه چیزی نگفت