2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی واقعا آدم پول داشته باشه خیلیییی راحت به چیزایی ک میخواد میرسه!!بقولا چیزی که واس ما آرزوهه واسه ...

اما می دونید چیه وقتی براش زحمت بکشی وعرق بریزی وشبا بیخوابی بکشی وقتی بهش برسی لذت دیگه ای داره وتو اون دنیا هم سربلندی همش که برای این دنیا نیس

میشه بپرسم چجوری شروع کردی؟ینی از کارای اداری پایین شروع کردی و پیشرفت کردی؟اخه منم فوق هستم ولی شغل ...

من مدركمو كه گرفتم يه جا تو اگهي خونده بودم كه نياز به نيرو دارم منم خيلي سرزبون دارم مدركمم مديريت بازرگانيه بعد رفتم بري مصاحبه يه ماه همينطوري كار كردم بعدم استخدام شدم ديگه

صبح یعنی پایان دلتنگی خورشید برای دوباره دیدن تو
خوب بخون ک قبول بشی پزشکی

مرسی حتما اینکارو میکنم چون نمیخوام شرمنده خودم بشم شما هم حتما میرسی چون ثابت شده همه توانایی هرکاری رو که بخوان داره چون این تو سرشت شونه خدا همه ی مارو با ویژگی های خاصی که بتونیم به هدفمون برسیم خلق کرده