2777
2789
چقد خوب که براشون میجنگی میتونی بگی به کدوماشون وچطوری رسیدی منم خیلی هدف دارم اما یکم به نظرم کم کا ...

به دانشگاه مورد علاقم و فوق لیسانس خوندنم و شغلم رسیدم ولی شغلم خیلی ثابت نیست دنبال اینم شغلمو ثابت کنم 

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من  به همه هدف هام رسيدم و ...

بقيه هدف هام مستلزم قبولي من تو رشته پزشكي 

همه كارها رو انجام دادم از اول تير هم استارت قويتر رو ميزنم 

ان شاع الله با تلاش خودم و توكل به خدا 

قبول ميشم 

من فعلاهدف ندارم دوسال پيش جاريم که يازده سال ازم بزرگتره توجمع بهم گفت تو هدف نداري ولي من هدف دارم ...

بهت افتخارمیکنم که هدف مندی واینو بدون هرکس بهت تیکه انداخت از رو حسودی واینکه تو از اون سرتری اینطوری گفته واینو بدون برای رسیدن به هدف کلی سختی هست که تو اگه اراده کنی حتما بهشون میرسی

اول اینکه دندون قبول بشم!استعداد طرلحی و نقاشی دارم میخوام رو اون کار کنم که تو زمینه سیاه قلم و رنگ روغن و این چیا حرفه ای بشم...دوس دارم آموزش نقاشی بزارم و همینطور نمایشگاه!!!! تافل زبان بگیرم..فرانسوی یاد بگیرم....پیانو بزنم....از زندگی لذت ببرم! عاشق سفر رفتنم هستم دوس دارم پولدار بشم بتونم جاهایی ک دوس دارمو(ونیز ،پاریس،پراگ،آمریکا، و ....)ببینم 😊😊😊تا الانم هیچ کاری واسشون نکردم متاسفانه ولی نمیزارم دبر تر بشه!!!۲ماه دیگه ۲۱سالم میشه

🤪🤪پشت کنکوری🤪😁
بهت افتخارمیکنم که هدف مندی واینو بدون هرکس بهت تیکه انداخت از رو حسودی واینکه تو از اون سرتری اینطو ...

ممنون ازانرژي مثبتت عزيزم 

تيکه هاي اون اصلاواسم مهم نبوداگه شوهري داشتم که مثل کوه پشتم بودنه اين که درکنارش آرامش نداشته باشم

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
من هم خیلی هدفمندم الان لاغر شدن خیلی واسم‌مهمه

اینم یکی از هدفای من 😁البته نسبت به سنم چاق نیستم اما چندوقتیه دور وبریام میگن چاق شدی یکبار که بچه بودم تقریبا میشه گفت یازده سال اینقد که بقیه بهم گفتن چاق شدی واینا رژیم سرخود تو سن رشد گرفتم در عرض یک ماه ده کیلو کم کردم بماند که چقد ضرر داشت

اول اینکه دندون قبول بشم!استعداد طرلحی و نقاشی دارم میخوام رو اون کار کنم که تو زمینه سیاه قلم و رنگ ...

چقد عالی حتما میتونی از یکی شنیدم همین که هدفت مشخص باشه یعنی نصف راه رو رفتی