2777
2789
زیر۱۵سال نداره ولی شناسنامه جدیدت که باید۱۵سالگی عکس دار بشه مشخصات همسر و داره و شناسنامه عکس دار ک ...

نه گلم دروغ نیست..چون یه اشنامون ۱۹سالشه تازه میخواد عکس دارکنه.ترک تحصیل کرده بود.دیگه کسی نبود بخواد بهش گیربده

متاهل و متعهد ❤️🫂مامان کنجدخان🤱

واسه یکی از فامیلامون همینطور بود برد کلا شناسنامشو عوض کرد

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شناسنامتو عکس دار کنی اون صفحه رو هم اضافه میکنن

👌

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلام

🟣 متولدین ۷۵ به بعد این صفحه رو ندارن.

✅️ موقع عکس دار شدن شناسنامه و گرفتن شناسنامه جدید اضافه میشه براتون.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

نه گلم دروغ نیست..چون یه اشنامون ۱۹سالشه تازه میخواد عکس دارکنه.ترک تحصیل کرده بود.دیگه کسی نبود بخو ...

مدرسه به ما که گیر میداد بعدشم خود قانون گفته15عکس دار بشه فرودگاهم گیر میده خیلیا الکی بی دلیل میگن نه ما دلمون میخواد18سالگی عکس دار کنیم😐مگه دل بخواهی مگه دست خود ادمه مگه اختیاریه عکس دار کردن شناسنامه؟هویت تو هست قانون گفته۱۵عکس دار بشه حالا یکی میگه من وقت نداشتم برم عکس دار کنم این نهایت بی مسئولیتیه دقیقا عین اینه آدم بگه وقت نکردم برم برای بچم شناسنامه بگیرم اینکه والدین به بهانه وقت نداشتن نمیرن عکس دار کنم نهایت بی مسئولیتی و ارزش قائل نبودن برای اون بچس ؛؛اگه اختیاری بود پس چرا قانون گفت۱۵؟؟؟پس چرا مدارس و فرودگاه گیر میدن؟؟چون جزوی از هویت آدمه دل بخواهی و اختیاری نیست

یکی که درمورد شناسنامه اطلاعات داره میشه درخواست بدم بپرسم ازش خصوصیه

اطلاعات نمیخاد .اگه پانزده سال رو تمام کردی .برو عکس دار کن .اون موقع شناسنامه تعویض میشه .ومشحصات همسر هم برات داره

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم