2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

امروز تو سایت همه باهم دعوا دارن

چه دروغ عجیبی بود اینکه گفتند همه چیز میگذرد،اما بعضی چیزها از آدم نمی گذرند.بعضی درد ها نمیروند،فقط آن قدر ساکت می شوند که خیال میکنی درمان شده ای.بعد یک شب،درست وقتی همه چیز آرام است،برمیگردند و چنان گلویت را می فشارند که میفهمی تمام این مدت، درد فقط منتظر فرصتی بوده است تا دوباره خودش را به تو ثابت کند.🙂💔

این اتفاق هر 20 سال فقط یبار میفته، یه برگه میچسبونن بهش، ولی چنین کسایی بهترین ازدواج رو دارن، همسر جرج پادشاه انگلیس، نامزد رونالدو، همسر جانشین شاهزاده ایتالیا و همسر گلزار شناسنامه شون اینجوری بوده

احتمالا سنت کمه .چون بچه های منم شناسنامشون همچین قسمتی نداره .

❤️وطنم ای شکوه پابرجا. بر دل التهاب دوران ها. کشور روزهای دشوارو. زخمی سربلند بحران ها. ایستادی به جنگ رودر رو . خنجر از پشت می زند دشمن. گویی از ما و نهان بر ما . وطنم پشت حیله را بشکن . شرم بر من اگر حریم تو . پیش چشمان من شکسته شود. وای برمن اگر ببینم من .چشم روبه رویای عشق بسته شود. از تب سرخ موج های خزر❤️ تا خلیجی که فارس❤️ بوده و هست .می شود باتودل به دریازد. می شود باتو دل به دنیا بست . ❤️ خدایا چنان کن سرانجام کار❤️توخشنودباشی وما رستگار ❤️خدایا یه زندگی آروم ازت می خوام❤️خدایا آرزوهام زیادن❤️ خودت بهتر می دونی ❤️