2777
2789
زیر۱۵سال نداره ولی شناسنامه جدیدت که باید۱۵سالگی عکس دار بشه مشخصات همسر و داره و شناسنامه عکس دار ک ...

مالمن قدیما نداشت مدرسه شناسنامه نمیخواست هیجده سالگی رفتم عوضش کردم

زیر۱۵سال نداره ولی شناسنامه جدیدت که باید۱۵سالگی عکس دار بشه مشخصات همسر و داره و شناسنامه عکس دار ک ...

منم تا ۱۷ سالگیم عکس دار نبود مدرسه ام هیچوقت گیر نداد فقط هرسری توی فرودگاه بهم گیر میدادن و میگفتن اینبار میزاریم رد شی ولی دفعه دیگه عکس دار کن😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تا ۱۷ سالگیم عکس دار نبود مدرسه ام هیچوقت گیر نداد فقط هرسری توی فرودگاه بهم گیر میدادن و میگفتن ...

ما هرکیو دیدیم مدرسه گیر میداد بعد خود قانون میگه عکس دار بشه چه اصراری دارین عکس دار نکنید مثلا عکستون نباشه رو شناسنامه چی بهتون میرسه؟

برای کنکور و آزمون های تیزهوشان اینا هم من یادمه شناسنامه عکس دار میخواستن

جدی شناسنامه بچگیمون جای مشخصات همسر نداشت؟

پس اونایی که سن پایین ازدواج میکنن چطور میشه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما اگه کار مهمی دارید فقط درخواست بدید در غیر اینصورت جواب نمیدم♡

ما هرکیو دیدیم مدرسه گیر میداد بعد خود قانون میگه عکس دار بشه چه اصراری دارین عکس دار نکنید مثلا عکس ...

عزیزم چته اروم باش😂 چیزی بهمون نمیرسه من مامان بابام کارمندن و سرشون شلوغه خودمم مدرسه داشتم و هی پشت گوش مینداختیم وقت نمیشد😂 فقط خواستم رپیلای کردم بگم اون کاربر دروغ نگفته مدرسه واقعا گیر نمیده

نه اینطور نیس من هجده سالگی

شناسنامم عکس دار کردم

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم