2777
2789
عنوان

وابستگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 65 پست

اشکال نداره عزیزم

ب خودت یاد آوری کن بهترینی و لیاقت بهترین رفتارو داری اگه کسی اذیتت میکنه برای حفاظت از خودت باید ترکش کنی چون سهمتو نیست

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌

میدونم دلت نمیخواد کسی رو ناراحت کنی، ولی فکر کن تو یه نویسندهای و آدما شخصیتهای داستانتن اگه بخوای همهشون رو تو یه صحنه نگه داری، داستانت خستهکننده میشه

بذار هر کدوم مسیر خودشون رو برن. اونی که واقعاً مال توئه، جاش رو تو قلبت پیدا میکنه. تو فقط قلمت رو قوی کن

تو دنیایی که یه روز روحم جسمم رو ترک میکنه چه انتظاری از آدما باید داشته باشم:)🐾

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول جداشو بعد وابستگیو از بین ببر ، چون اول وابستگیو از بین ببری بعد جداشی فکنم برات غیرممکن تره

از هیچکس متنفر نیستم، میدونم بعضیاتون کمبود و عقده دارید و بخاطر همین بدجنسی میکنید و خیلیاتون هم ترس دارید و میترسید از هرکسی که متفاوت از خودتون باشه، ولی ته دلتون هیچی نیست اینا همه ناخوداگاه و از عواطفتون و مشکلاتتون میان پس همتونو از ته دلم دوست میدارم😙😙🤍✨

اشکال نداره عزیزم ب خودت یاد آوری کن بهترینی و لیاقت بهترین رفتارو داری اگه کسی اذیتت میکنه برای حفا ...

خب همون اول که فکرمیکرد سهمش نیست باهاش وارد رابطه نمیشد😂

Your eyes say everything

واییی دقیقا منم همینم واسه همین اصلا نمیرم تو رابطه

تاوان یا تقاص، اسمش رو هرچی دوست داری بزار من فقط میدونم خدا از اشک های هیچکس نمیگذره... خدایا هرکی برای ما هرچی خواست اول به خودش بده🤲🏻📿 (کاربری دست دونفره)

نظرات بیخود نده شما مردایین ک هرروز وابسته یکی میشین

تویی که فکر فرار هستی بنظرم

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی

میدونم دلت نمیخواد کسی رو ناراحت کنی، ولی فکر کن تو یه نویسندهای و آدما شخصیتهای داستانتن. اگه بخوای همهشون رو تو یه صحنه نگه داری داستانت خستهکننده میشه بذار هر کدوم مسیر خودشون رو برن. اونی که واقعاً مال توئه، جاش رو تو قلبت پیدا میکنه. تو فقط قلمت رو قوی کن

تو دنیایی که یه روز روحم جسمم رو ترک میکنه چه انتظاری از آدما باید داشته باشم:)🐾

خب همون اول که فکرمیکرد سهمش نیست باهاش وارد رابطه نمیشد😂

باید از کجا میدونست؟؟

ایشون تاپیک زده کسی کمکش کنه فکر نمیکنم حال خوبی داشته باشه که شما بامزه بازی در میاری

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز