2777
2789
عنوان

وابستگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 65 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشخصه اعتماد بنفس نداره دیگمن هیچوقت وابسته نبودم بااینکه از یکی خوشم اومده بود باهاش توی یه محیط در ...

من مغرورم دوست ندارم خودمو وابسته کسی نشون بدم عشق خودمو نشون میدم ولی ببینم اشتباقی نیست رها میکنم اتفاقا چند وقت پیش با یکی از دوستام که خیلی برام عزیز بود بهم زدم !

تنهایی اونقدرام چیزبد یا ترسناکی نیست.جداشو،بلاککن،شمارشم پاک کن که بعدا دوباره ارتباط نگیری.خودتو با چیزایه مختلف مشغول کن.ورزش(تو خونه هم میشه اگه شرایطشو نداری).درس.کتاب.بیرون رفتن(حتی قدمزدن).دوست.فیلم.سریال.رفته رفته بهتر میشی.اگه میتونی یه حرفه هم یاد بگیر.اگه کس دیگه ایم اومد سراغت رد کن .تا یه سال از همه پسرا فاصله بگیر.

قبله دو عالم هستم

وابستگی خوب نیست عزیزم یجوری انگار اعتماد به نفس نداری

اونم فکر میکنه تو همیشه براش هستی و بهش نیاز داری زده میشه ازت

باید رو خودت کار کنی 🌱

لزوما همه کسانی که معاشرت زیادی ندارند،غیر اجتماعی نیستند.اونا فقط تحمل فیلم بازی کردن،حماقت و دروغ شنیدن رو ندارند

سلام آقا هستم تجربه زندگی تلخ گذشته

همین وابستگی که از خودتون نشون میدی دست خودتون نیست چون عاشق صحبت های قشنگ و دل گرم ایشون شدی این وابستگی بزرگترین ضربه روحی به خودت هست ببین وقتی شما وارد ی قنادی میشید و از نظر زیبای شیرینی انتخاب میکنی چقدر میتونی بخوری دلت زده میشه طرف مقابل شما هم همین ی روز این وابستگی برمیگرده به خودت سعی کن کمتر باشی سعی کن تراز همین برابر باشه ی کم بیشتر بر میگرده به خودت وابستگی خوبه ولی هر چیزی بر روال خودش ببخش نمیدونم آیا همسرت هست یا دوست ولی زیاد نباش که زیادی نباشی براش این تجربه ای خیلی ها هست که یکیش منم بهترین ها آرزومندم برای شما

هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔

تنهایی اونقدرام چیزبد یا ترسناکی نیست.جداشو،بلاککن،شمارشم پاک کن که بعدا دوباره ارتباط نگیری.خودتو ب ...

بنظرت اگه قراربود اینجوری حالش بهتر بشه تاپیک میزد راجبش؟

Your eyes say everything

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز