2777
2789
عنوان

عروس و جهاز

813 بازدید | 16 پست

شما به ترتیب کجای خونتونو میچیدین

چند روزه چیدین جهازتونو

حقیقتا یه خونه میخوام بگیرم برم جهازمو بچینم با شوهرم و مامانم میخواستم ببینم چند روز حدودا طول میکشه اسباب ببری و بچینی .بعد از کدوم قسمت شروع کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسباب همشو همون روز ببر

لاحاف و دوشک رو بده مامانت بچینه تو اتاق

و خودت و شوهرت شروع کنید وسایل رو از کارتون در بیارید

لوازم نصب شدنی و سنگین مثل تابلو و یخچال و لباسشویی و....رو بده همسرت انجام بده

اشپزخونه رو خودت و مامانت اول بچینید

بعد اتاق خواب

بعد پذیرایی

ما

بنظرم هر وسله جای مخصوص بزا اول پزیرای مرتبکن و بچین ک زاهت تر بشه جا بجای یا اینک وسایل پزیرای یه گوشه قرار بده آشپز خونه اتاق خواب بعد پزیرای و بعد جارو و خوشبخت باشی

من میدونم بلخره یہ روز خوب میاد بلخره پیداش میشه رنگین کمون من به مردع پرست بودن حق میدم تو جماعتی کہ یه مرغ شده آرزوی سفرر مردم باید مرد کشور ما هزاران روستا دهه داره هرکس با نداری داره میگذرونه زنی ک روش نمیشه ب شوهرش بگه فلان وسیله بگیر تووخونه یا مردی ک دست خالی میاد توخونه خدای من من همیشه ترس خلوتی شهرمون داشتم 😭من همیشه میگفتم اگر یه روز شهرمون خلوت بشه ولی شد ولی شد خدایا ازت ظهور اما زمان میخام من دلم آرامش و خنده کشورممم میخاد خدایا کشورم رو شاد کن ولیرمن میدونم یه روز خوب میاد بلخره پیداش میشه رنگین کمون 😭 خدایا تعهـــد ب خودم و دخترمـ وهمسرم💜 گاهی آدم یادش میره چ روز های گذرونده من همونی بودم با طفل ۲۰ روزه تک تنها توخونه میگذروندم من همونی بودم تحققیر شدم شب ها با ترس لرز ب خواب میرفتم تنها گذاشتن خانم تو شهررغریب سخته حلالت نمیکنم دیوث پدر رفتارش خیلی اذیتم کرد چرا باید یادم بره؟ نه نه من یادم نمیره من یادم نمیره فوبیا رو من یادم نمیره خدای قشنگم خودت دیدی و بودی هرگز تنهام نزار میگفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدمها و تجربههای جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته میشه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

اسباب همشو همون روز ببر لاحاف و دوشک رو بده مامانت بچینه تو اتاق و خودت و شوهرت شروع کنید وسایل رو ا ...

چون تاریخ عروسی مشخص نیس فک نکنم بذارن یه روزه ببرم چون هزینه برم هست

از طرفی شوهرم کارشو که با پدرش هست ول نمیکنه بیاد ۳ روز کمک من

من همیشه اول وسایل هر اتاق میزارم تو همون اتاق اینجوری سالن از آشفتگی درمیاد

بعدش اول میرم سراغ آشپزخونه

درهمین حیین ی آقا تخت سرهم کنه تشک بزاره روش اینجوری یکم بهم یختگی کم میشه

بعدش سالن دیگه میمونه مبل و فرش و وسایل سالن که باید چید

اتاق خواب و وسایل ریز میز هم آخر کار

یک مادر دهه ۷۰

تمیز کردن خونه ( نقاشی شده بود) ۱۰ روز طول کشید مستاجر قبلی هم خیلی کثیف بود کابینتا روغنی بود همش

دیگه تا نایلون بندازیم کف کابینت و اینا طول کشید

جهازو اول نصبیات رو باید نصب کنی

لوستر اول. پرده دوم

وسایل بزرگ برقی لباسشویی ظرفشویی یخچال ( چون من لباسشوییم آب داد خداروشکر هنوز فرش ننداخته بودم زنگ زدم فرداش اومدن لوله رو بد جا انداخته بودن)

بعدم فرش و تخت و مبلمان و داخل کابینت و اینا

.....🥺واسه نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستید🩷🎀

اول وسیله های بزرگ و هر کدوم میزاری جای خودش بعد میری ریزه میزه هارو میزاری سر جاش تو کابینتا و کمدا ...

حالا حتما کلی میزنن تو در و دیوار چون طبقه ۳ هستیم

ساید و اینارو

من همیشه اول وسایل هر اتاق میزارم تو همون اتاق اینجوری سالن از آشفتگی درمیاد بعدش اول میرم سراغ آشپز ...

من چون تاریخ عروسیمون مشخص نیست فک نکنم شوهرم همه رو باهم بار کنه بیاره

کلا دل نمیده فقط کار با اینکه صاب کار باباشه

اصلا ذوق نداره