2777
2789
ببین خواهر من چرا خودتونو گول میزنید 🤣🤣باور کنید پسرا خودشون همهههههه اینارو بلدناکه انجام نمیدن ی ...

کرانچی جان اگه همه مثل شما فکر میکردن که وضعیتمون این نبود😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین خواهر من چرا خودتونو گول میزنید 🤣🤣باور کنید پسرا خودشون همهههههه اینارو بلدناکه انجام نمیدن ی ...

اینکه صدرصد همینه ولی من میدونم پسری که با دختر در ارتباط نبوده اصلا نمیدونه چجوری رفتار کنه و زنو نمیشناسه خبب میفهمیی اینو موضوع ارزش و دوست داشتن نیست

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اینکه صدرصد همینه ولی من میدونم پسری که با دختر در ارتباط نبوده اصلا نمیدونه چجوری رفتار کنه و زنو ن ...

اما به نظرم که تو ذات و وجود یه مرد محبت به زنی که دوسش داره وجود داره ناخودآگاه ، و یجوری خودشو سپر دختری که دوسش داره میدونه و وظیفش میدونه محبت و اینارو ، حالا نگاه به این هوسای زودگذر نکن بعدا که واقعا عاشق بشن هم محبتو خودشون بلدن نشون بدن هم کادو خریدنو ، انجام نمیدن یعنی نمیخان

به نظرم پسر ساده که اولین تجربشه بیاد تو زندگیت خودت یادش بدی بهتر از اینه که بقیه یادش بدن بیاد طرف تو

لطفا مردای گوزباقالی و چسونه واویلای سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه😒🎀🐊

چندسالشه؟

بعدم خوب کاری کرده که با کسی نبوده به فکر خودش و پیشرفتش بوده به جای اینکه وقتش رو صرف کارای دیگه بکنه

پسر زیر ۲۵ سال که اصلااا هییییچی ! تازه بالای ۳۰ میشه به این چیزا فکر کنه، دوتا دستاورد تو زندگیش داره تازه غرورش جذاب میشه

چندسالشه؟بعدم خوب کاری کرده که با کسی نبوده به فکر خودش و پیشرفتش بوده به جای اینکه وقتش رو صرف کارا ...

آفرین دقیقااا موافقم باهاتون منی که هنوز 20سالمه و میدونم واقعاا اشتباهه هنوز تو این سن