2777
2789

من خانواده مادری همه 185 به بالا

70درصد همسرانشون قد بلند یعنی از 168 به بالا

ولی 30 درصد باقی هم دارن 160 یا حتی 157

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قد بلندا بیشتر جذب دخترای قد کوتاه میشن هر چند ۱۶۰ کوتاه نیست هنوزم امید هست دو سه سانت بلند تر بشی تو نت سرچ کن راهکارهای خوبی داره.اگه قوس کمرت هم برطرف کنی قدت بلند تر میشه

خوبی بابا چه قد کوتاهی

سنت هم بره بالا معیارات صد بار عوض میشه

یهو دیدی چند سال بعد که خواستی ازدواج کنی با یه پسر بغلی اوکی شدی😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

منم 164 ام و دلم میخواست بلد تر میبودم

ولی چاره چیه؟

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨عرزشی ها در تاپیکم شرکت نکنند و روم ریپ نزنند 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

منم ۱۷ سالمه ولی قدم ۱۶۵ حس میکنم خیلی قد بلندم باید کوتاه تر میبودم😂😂😂خداییی هر کی چیزی داره که خوشش نمیات عزیزم سخت نگیر زیاد

نفهمیدن منم دیگه توضیح ندادم ...🖤⛓️💥️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز