2777
2789
عزیزم بحث نکنید هر قدی زیبایی خودش رو داره منم دلی گفتم

من نظرمو گفتم،نمیخواستم ناراحتت کنم کلی گفتم

من خودمم قدم کوتاهه

و خیلیام بهم گفتن ولی نمیشه کاریش کرد کفش پاشنه بلند میپوشم خوب میشه😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی فرق داره دختر اگه کوتاه باشه هیچ مشکلی نداره خیلی پسرا تایپ شون دختر قد کوتاه هست ولی برای پسر ...

صد درصد منو قبول میکنه مگه من پولدار نیستم شغل ندارم مگه چمه بعد تو یجوری میگی انگار من باید تاخار عمرم تنها بمونم

من ۱۶۲شوهرم میگه کوتاهی،,,,

من ۱۷۳ ام

حسرت ۱۶۰ دارم

خیلی قشنگه هیکلا

سیدنی سوویینی

اسکارلت جوهانسون

خیلی قشنگ هیکلاشون و ۱۶۰ ان

⚠️زشتترین دختر جهان هستم⚠️ضد فمنیست نوین⚠️

صد درصد منو قبول میکنه مگه من پولدار نیستم شغل ندارم مگه چمه بعد تو یجوری میگی انگار من باید تاخار ...

همین الان با من پونزده سانت اختلاف قد داری که مناسبه

فقط کافیه شغل و اخلاق و داشته باشی

مشاور درسی درخواست بده

همین الان با من پونزده سانت اختلاف قد داری که مناسبه فقط کافیه شغل و اخلاق و داشته باشی

خیلی بده که بخاطر قدت دخترا رد کنن بعد تو اصلا بلندی باشه ۴رقی نمیکنه دمن که پسرم کوتاهم نیموتنم عاشق بشم اینا شما دخترا راست میگید واقعا هیچ حسی نمیشه به پسر قد کوتاه داشت

من ۱۷۳ امحسرت ۱۶۰ دارمخیلی قشنگه هیکلاسیدنی سوویینیاسکارلت جوهانسونخیلی قشنگ هیکلاشون و ۱۶۰ ان

خیلی از پسرای زیر ۱۸۰ مثل تام کروز تیموتی شالامی اونم معرفن

قدت راحت تا168میاد مطمعن باش بعدشم این پسره تو تلگرامم فعالیت میکنه فقط باید دوره هاشو بخری به این چیزای علمی هم گوش نکن که میگن مثلاً قد از چند سالگی به بعد دیگه رشد نمیکنه و این چیزا من خودم با اینکه2_3 ماهه رفتم تو 19ولی تو همین2_3 ماه یکی دو سانت رفته رو قدم نگرانش نباش فقط این ورزشا و انجام بده قد بلند شو حالا اگر خواستی بعدشم باشگاه برو اگر میترسی قدت برگرده که من فکر نکنم همچین اتفاقی بیوفته یه چند وقت بعد ورزشا به خودت استراحت بده بعد برو باشگاه من خودم هر موقع به قد دلخواهم رسیدم بعد از۳ـ۴ماه میرم باشگاه و هیکلی که دوست دارم و میسازم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز