سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
همین الان با من پونزده سانت اختلاف قد داری که مناسبه فقط کافیه شغل و اخلاق و داشته باشی
خیلی بده که بخاطر قدت دخترا رد کنن بعد تو اصلا بلندی باشه ۴رقی نمیکنه دمن که پسرم کوتاهم نیموتنم عاشق بشم اینا شما دخترا راست میگید واقعا هیچ حسی نمیشه به پسر قد کوتاه داشت
قدت راحت تا168میاد مطمعن باش بعدشم این پسره تو تلگرامم فعالیت میکنه فقط باید دوره هاشو بخری به این چیزای علمی هم گوش نکن که میگن مثلاً قد از چند سالگی به بعد دیگه رشد نمیکنه و این چیزا من خودم با اینکه2_3 ماهه رفتم تو 19ولی تو همین2_3 ماه یکی دو سانت رفته رو قدم نگرانش نباش فقط این ورزشا و انجام بده قد بلند شو حالا اگر خواستی بعدشم باشگاه برو اگر میترسی قدت برگرده که من فکر نکنم همچین اتفاقی بیوفته یه چند وقت بعد ورزشا به خودت استراحت بده بعد برو باشگاه من خودم هر موقع به قد دلخواهم رسیدم بعد از۳ـ۴ماه میرم باشگاه و هیکلی که دوست دارم و میسازم