پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و باعشــق کمکتون کنم👰👗👒💕
من از کشورای دیگه خبر ندارم ولی تو ترکیه وقتی کسی عزیزش فوت میکنه آشناها و همسایه ها براش غذا میبرن چون اون انقدر ناراحته که ممکنه حال و حوصله آشپزی نداشته باشه.
ولی اینجا فرد عزادار باید علاوه بر داغ عزیزش دنبال کارای مجلس ختم باشه. تهشم فامیل میشینن حرف درمیارن که کبابشون سوخته بود و فلان بود و ...
ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عدم ناموس پنداشتن زن ها و محدود کردنشون به بهانهی اینکه ناموس هستن
افتخار نکردن به کودک همسری و جلوگیری از انجام این قبیل ازدواج ها
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
نه دوست عزیز قرار نیست از زحمت شما بدن برای اونام فرصت ایجاد کننیا اینکه مثلاً بیمه ای چیزی من نمیگم ...
ای کاش بیمه طلاق یا از کار افتادگی زنان خانه دار وجود داشت آقایون ماهانه یه مقدار به عنوان حق بیمه پرداخت میکردن که بعدها خانمهایی که میخوان جدا بشن بی پشتوانه نباشن
وااای 😂😂سرسفره انقد تعارف میکنیم که نمیفهمیم چی کوفت میکنیم
جالبه مثلا کسی میخواد چیزی به ی نفر بده. انقدر تعارف میکنه و نمیگره که آخرش بزور بهش میدن. خب تو که از اول میدونی قراره بگیری چیکار میکنی😂😂
من وقتی میگم نه و طرف اصرار میکنه اعصابم بهم میریزه. خب من اگر میخواستم که از اول رد نمیکردم😭😂
ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا
دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!
عقیده ۹۰درصد ادما همینهو جالب اینه که طرف دختربچه داره میگه بزارین پسر بیارینانگار قرار تاج وتخت به ...
تاج و تخت = ۴ هکتار زمین تو دوققوز آباد😂🤦♀️
اینکه از هیچ مهمانی انتظار ظرف شستن نداشته باشن اگرم از مهمان انتظار دارن ظرف بشوره مهمان دعوت نکنن سنگین ترن!
به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم چه زن چه مرد!!!چو روزی مرا عمر پایان رسید /زمانی که جانم ز تن برکشید/ نه تابوت باید مرا بر بدن/ نه با مومیایی کنیدم کفن/ که هر بند این پیکرم بعد از این/ شود جزئی از خاک ایران زمین:)))✨🌱