2777
2789
عنوان

میخوام سگ بخرم

1374 بازدید | 40 پست

کسایی که سگ دارن یا اطلاعات دارن

راجع به نژاد های بهتر

راجع به سختی مراقبتشون

تربیت کردن و نشون دادن جای دستشویی به سگ

برای مو نریختن چیکار باید کرد

چه غذاهایی بهش بدم

هزینه غذاهاش و وسایلش چقدر در میاد

میشه یکم کمکم کنین

اگر آدم مذهبی، نژاد پرست و حیوان آزاری هستی روم ریپلای نزن

چرا گربه نمیخرید بهتره

قیچی من کو؟ کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلییییییی مسئولیت داره

از یه بچه واقعا مسئولیت بیشتری داره و انرژی بیشتری هم میخواد

تربیتش باید وقت بذاری از همون اول و یاد میگیره

سگ ها باهوش هستن اما به شرطی که وقت گذاشته بشه

درمورد غذا و مو و اینا با توجه به نژادش باید از دامپزشک بپرسی

شامپو مخصوص خودشو بزنی و موهاش رو هر روز شونه کنی نمیریزه

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

فقط خواهشاً هاسکی نخر .اون اصلا برای شرایط آب و هوایی ایران نیست .باید فقط جای سردسیر باشه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

سگ رو نمیدونم

ولی دختر خالم دوتا گربه داره ماهی ۵-۶ میلیون خرجشونه غذای خاص خارجی میخورن خاک برای دستشوییشون میخرن دکتر و اسباب بازی و...

موهاشونم میریزه دختر خالم هفته ای یکبار کارگر داره کل خونه رو تمیز میکنن خودشم مدام در حال جارو زدن هست

توی محله های ما پره .

هم پاکوتاه. .هم معمولی .

خیلیاشونم حتی دور گردنی دارن. معلومه صاحب داشتن و فرار کردن .

کاش میشد بیان ببرنشون و نگهشون دارن .

من ترس دارم ازشون

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم راهی برای نریختن موی سگ وجود نداره. موش میریزه. باید کنار بیای و مشکلی نداشته باشی. کوچیکترین سگ ماهی حداقل ۵ ۶ میلیون هزینه غذا با کیفیت متوسط میشه براش. دیگه مسافرت و بیرون رفتن تعطیل میشه. سگ در تربیت پذیرترین حالت ممکنش هم گاهی حرف گوش نمیده خرابکاری میکنه. اینارو حتما در نظر بگیر

پودل ریزش موش کم هست سر صدا هم تقریبا میشه گفت سگ آپارتمانیه و دستشویی رو خوب یاد میگیره اگه محیط آروم و دوستانه باشه. درمورد هزینه ولی ماهی ۷ تومن رو دیگه حساب کن تازه اگه تو اون ماه هزینه واکسن و اینا نداشته باشه من خودم به خاطر هزینه منصرف شدم وگرنه خیلی دوست داشتم

غم انگیز نیست که ادم در جوانی دنبال گور بگردد؟