2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کم پیش میاد اینجا کسی واقعیتو بگه..اینجا اکثرا دو سه تا کتاب چاپ کردن.. همه ی نوع ساز بلدن و

البته بجز من ک راست و حسینی گفتم دانشگاه هم نرفتمicon

بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.

نه بابا باور نکن اینجا همه ماشالا پولدار و لاکچری هستن

دیگه وقتی یه پسر برای یه دختر بدون هیچ درخواستی لباس و طلا میخره باید بدونی همش دروغه چون هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره الانم که ازدواج سخت شده پسرا فقط دنبال یه طعمه هستن

البته اون لباس هم از دهن گاو دراومده بود معلوم بود دروغه 😂

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

من خیلی اهل مقایسه اماونایی خانواده حامی داشتن سر زندگیشونن من ۳۲ سالمه مامانم راه خاستگارم بسته

مقایسه روح و روانتونو نابود میکنه، لطفا تمرکزتونو بذارین روی خودتون و رشد خودتون

تاروت پندآموز و خودشناسی در روبیکا کانال binandenur ✨به تااروت علاقه داری؟ میخوایی خودتو بهتر بشناسی؟ خودشناسی ، رشد و توسعه فردی و روشنگری برات مهمه؟ کانال binandenur رو در روبیکا دنبال کن ✨

اکثرا دروغه

ولی خب تو این وضعیت واقعا صد تومن اینام پولی نیست، سخت بدست میاد ولی تو یه هفته خرج میشه

کاش تو سال ۹۴ دوست دختر مهراد هیدن بودم، میومد سفید بهم تو اردیبهشت، کل جوونیمو تفریح میکردم آخرم تو پارتی میمردم راحت میشدم دوست پسرمم یه آهنگ برام میخوند، هیچوقتم این روزهارو نمیدیدم.

چقدر زود باور میکنید همه چیز رو چند روز پیش یه نفر تو اتوبوس داشت حرف میزد برگشت گفت پدرم برام دوتا خونه دوتا ماشین دوتا باغ یه مغازه خریده کارت حقوق درآمدش هم تو حساب من میاد به برادر هام هم چوب کبریت نداده 😐😐 پدرم فقط منو دوست داره میگه دخترم همه کس منه یعنی ما باور کنیم اینو؟؟؟یعنی اون برادر ها بادنجان هستن نگاه کردن همه چیز رو بده فقط به این اونا هم چوب کبریت نبرن؟؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

اینجا همه دانشجوی پزشکی و دندونن

خاستگاراشون دومتر قد داره خونه ماشین تحصیلات خانواده اخلاق هممه چی عالی . منتها اینا موندن بین کدوم یکی انتخاب کنن

حقوقاشونم مهلومه زیر صد نیست

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز