2777
2789

خانوما من و شوهرم همیشه با هم خوب بودیم و همو درک می کردیم

وضع مالیمونم شکر خدا بهتر شده

البته با تلاش زیاد به اینجا رسیدیم و بخاطر من بیشترش

اون موقع که ندار بود با من خوب بود ولی چند وقتیه که حس میکنم رفتارش باهام عوض شده 😭

همش حس میکنم بد رفتاری میکنه الکی بهونه میگیره

مثلا امروز سر ناهار سر اینکه غذا زرشک پلو بود کلی دادو هوار کرد آخرشم رفت بیرون

ابرو نذاشته برام جلوی همسایه ها

منو میبینن میگن آقات که مهندسه ازش بعیده اینکارا منم الکی میگم با تلفن حرف میزنه اونجوری داد و بیداد میکنه با من نیست

چند ماهه ما حتی یه بیرون ساده نرفتیم باهم

هروقت میگم بریم بیرون میگه خودت برو یا بگو خواهرت بیاد باهم برید

فکر کرده همه چی پوله

هیچ رمقی برای زندگی نذاشته برام 😭

همش میگم نکنه بچه بیاد میخواد با همین کاراش عذابم بده

من با این وضعم پا میشم کار میکنم حتی تا دکتر نمیاد باهام یا تنها میرم یا با دوستام

فکر نمیکردم توی این شرایط حساس باهام اینجور کنه 😭🫠

هرچیم میگم میگه برو بابا حوصله ندارم

سیسمونی بچه رو همشو خودم تنهایی خریدم

مثلا پدری تو !!! حالا در کنار اینا معلمم هستم باید برای بچه ها کلاس آنلاین بذارم

خدایا کمکم کننننننن😭😭😭😭😭😭😭

جدید نیستم چندسال خواننده خاموش بودم🥲 -آقایون لطفا درخواست دوستی ندن قبول نمی کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی مردو به یه جایی میرسونی اصلشو گم میکنه الان به نظرش تو براش کوچیکی دیگع خودشو خیلی بزرگ میدونه وقتی تلاش کردی به یه جایی برسونیش مثلا خرید ماشین و خونه باید یکیشو به اسمت میکردی بلاخره توام کم تلاش نکردی تو تلاش کنی و همه چی به اسم مرد باشه بازیو باختی الانم ب هیچ جات نباشه توام محل نده بهش ب خودت برس با پولاش برو لباسای شیک بخر بپوش ببین چطور دنبالت راه میوفته

ام ایشالا ک درست میشه.... فعلا به فکر خودت باش

🥸 .. امضامو دیدی برام دعا کن برگرده و به مراد دلم برسم برات دعا میکنم 💖🙏و او رفت، مثل رؤیایی که قبل از بیدار شدن محو میشودو من بیدار شدم با قلبی خالی تر از شب:)"

خودم مجردم ، اما چیزی ک زیاد شنیدم مردا بیشتر داشتن یا نداشتن رابطه رو اخلاقشون تاثیر داره ، شاید بخاطر نداشتن رابطه اینطوری رفتار میکنه ، البته ک ب هر دلیل واقعا رفتارش اشتباهه و باید الان بیشتر از هر وقت بهت توجه کنه و مراقبت باشه

ام ایشالا ک درست میشه.... فعلا به فکر خودت باش

آخه من با این مرد چیکار کنم😭

اگه بچم به دنیا بیاد و همینجوری بمونه چی😭😭😭😭

جدید نیستم چندسال خواننده خاموش بودم🥲 -آقایون لطفا درخواست دوستی ندن قبول نمی کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز