2777
2789
عنوان

کمککککک😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 26 پست
سرو گوشش میجنبه

واقعا؟؟؟؟؟😔😔😔😔😔

چه خاکی به سرم بریزم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

جدید نیستم چندسال خواننده خاموش بودم🥲 -آقایون لطفا درخواست دوستی ندن قبول نمی کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه من با این مرد چیکار کنم😭اگه بچم به دنیا بیاد و همینجوری بمونه چی😭😭😭😭

بعدا ب این قضیه ها فک کن فعلا خیلی دنبالشم نرو کاری ب کارش نداشته باش .بچت چندماهشه؟

آن روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور؛من نمیدانستم معنیه هرگز را،تو چرا باز نگشتی دیگر؟ 🖤 دیگه تا آخر عمر هم با خدا قهرم هم با بندش

خودم مجردم ، اما چیزی ک زیاد شنیدم مردا بیشتر داشتن یا نداشتن رابطه رو اخلاقشون تاثیر داره ، شاید بخ ...

آخه رابطه داریم😭😭

شما میگی چیکار کنم؟؟؟؟؟

نکنه داره بهم خیانت میکنههه؟؟؟؟؟؟

جدید نیستم چندسال خواننده خاموش بودم🥲 -آقایون لطفا درخواست دوستی ندن قبول نمی کنم

وقتی مردو به یه جایی میرسونی اصلشو گم میکنه الان به نظرش تو براش کوچیکی دیگع خودشو خیلی بزرگ میدونه ...

امروز صبخ با دخترخالم رفتم لباس خریدم و...

ناهار هم با دخترخالم بیرون خوردیم ولی کم توجه تر شده😭😭

یه دلیلش از رابطه رضایت نداره با اومدن بچه شرایط بدتر هم میشه

وایییی یعنی چیییی؟؟؟ شما میگی چیکارکنمممم؟؟؟؟😭😭😭😭

اخه نباید بفهمه زن حامله تحت فشاره خودش ؟

شعور نداره که

تو فکر اینم چند روز برم خونه مامانم اینا

بعدا ب این قضیه ها فک کن فعلا خیلی دنبالشم نرو کاری ب کارش نداشته باش .بچت چندماهشه؟

دو هفته به زایمانم مونده

نه عزیزم اینجوری نیست.همه که این دلیل نمیشن

وای خدا از دهنت بشنوه

دارم دیوونه میشمممم🫠🫠🫠🥲🥲🥲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز