2777
2789
عنوان

خواستگار

601 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من 18 سالمه کنکوریم درسم عالیه ولی امسال به علت یکسری مشکلاتخانوادگی عقب افتادم و موندم سال بعد مشاور هام میگن حتما 3 رقمی میشدم امسال اگه شرایطم اوکی میبود

بگذریم پدر و مادرم دارن از هم جدا میشن و من موندم بینشون هر دو بخاطر نگه داشتن من در جدالن جوری که بابام برام چند روز پیش گوشی ایفون 14 پرو مکس خرید تا دلم با اون باشه ولی میترسم بعد از جداییشون ازدواج کنن و من اونموقع نمیدونم چیکار کنم برای همین میخوام ازدواج کنم عقلانیه؟

خواستگار های خیلی خوبی دارم

1) دانشجوی پزشکی 23 ساله چهره معمولی

2 )نظامی ندیدمش مامانش اومده

3) دبیر شیمی 25 ساله خوشگل و با ادب

4) کارمند بانک 28 ساله اقا به تمام معنا جنتلمن

به نظرتون با ای شرایط ازدواج کنم یا اشوب خونه رو تا سال بعد تحمل کنم؟خیلی میترسم ازدواج کنن

و کدومشون بهتره برای ازدواج؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کارمند بانکه خوبه و پزشک نظامی و معلم اصلانظامی و معلم رو رد کن کاملا اون دوتا رو بزار تو آب نمک به ...

سن کارمند بانک خیلی زیاده من 10 روز دیگه 18 میشم به نظرت مشکل ساز نمیشه؟

کارمند بانک خوبه پزشکم خوبه اما سنش کمه و بچه است برو باهاشون بیرون معاشرت کن ببین کدوم خوبه بعد خوا ...

میدونی من خیلی درس خونم الان کمی تمرکز ندارم هر جا مشاوره رفتم میگن تو سال بعد حتما پزشکی هستی اما گیر کردم میترسم پدرم ازدواج کنه شرایط بدشه

خودت 18 سالته ادم بالغی هستی نسبت به سنت یا اینکه بعدا میخوای بگی زود شوهر کردم اشتباه کردم؟

اره چون این خانواده رومن تا حالا سرپا نگه داشتم اما یه سری ایرادات دارم

یکیش که تا حالا یه نیمرو نپختم یه لیوان نشستم فقط درس خوندم دلبری اینا بلد نیستمچون هیچ پسری تو زندگیم نبود خیلی زود رنجم و اینکه اگه یه چیزی بخوام مثلا ماشین اگه فراهم نشه وافعا نمیتونم تحمل کنم

اره چون این خانواده رومن تا حالا سرپا نگه داشتم اما یه سری ایرادات دارمیکیش که تا حالا یه نیمرو نپخت ...

ببین توانایی هندل کردن رابطه و خانواده طرف هم هست به هر حال تا الان خونه بودی و تجربه نداشتی ....راستی این خواستکارا از کجا اومدن ؟

پسری تو زندگیت نبوده تجربشم نداشتی

در کل نمیدونم چی بگم بعضیا ازدواج خوب تو سن پایین میکنن میخوای برو بیرون بشناس از مشاورم کمک بگیر طرفت رو چحوری با چه سوالا و تو چه شرایطی بشناسی

ایشالا موفق باشی به خاطر فرار هم ازدواج نکن

ببین توانایی هندل کردن رابطه و خانواده طرف هم هست به هر حال تا الان خونه بودی و تجربه نداشتی ....راس ...

دکتره رو توی جلسه درسی دیدم

معلم شیمی توی اموزشگاه کنکور

نظامیه مامان دیدتم

کارمند بانکک داستان درازی داره توی یه بازی باهاش اشنا شدم 3 روز صحبت کردم تو همون بازی عذاب وجدان گرفتم که دارم از اعتماد خانواده سو استفاده میکنم انقدر پسر خوبی بود نمیدونم چجوری اعتماد کردم شماره مامانمو دادم اومدن خواستگاری اهل یه شهر دیگست از شهر خودمون نیست

دکتره رو توی جلسه درسی دیدم معلم شیمی توی اموزشگاه کنکورنظامیه مامان دیدتمکارمند بانکک داستان درازی ...

به هر حال هر کاری میکنی با فکر باشه و با منطق و زمان بزار بشناسی و از یه مشاور خوب هم کمک بگیر مشاور خوب خوب بودنش مهمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز