2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 56 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

به نظرم بود تصمیم نگیر با مشاور هم صحبت کن ازدواج به این زودی هم نیست و احتمالی هست و ببین کدومشون ب ...

پزشکه کرد و من فکر میکنم ازدواج ترک و کرد مشکل خواهد بود اما اون کارمند بانک خوب باهام راه میاد من بهش گفتم اصلا نمیام شهر تو فقط مشهد یا تهران اونم بدون مادرت گفت مشکل نداره قبوله یکم اختلاف مذهبی داریم که نگرانم میکنه

ما توی شهر کویکی هستیم ادمای شناسی هم هستیم همه به جز کارمند بانک همشهری هستن و تا حدودی این خبر پخش ...

یعنی میخوای بگی فردا همین آقا تو سرت نمیزنه بگه بی کسی؟به عنوان بی کسی باید بسوزی بسازی خانم کوچولو

یعنی میخوای بگی فردا همین آقا تو سرت نمیزنه بگه بی کسی؟به عنوان بی کسی باید بسوزی بسازی خانم کوچولو

منظورتون کارمند بانک هست ؟

خیر اون نمیگه چون خودش شرایطش مثل منه منو هر دو دوست دارن اما این اقا اصالتا همدانی هستن و پدرشون اونجاست ایشون با مادرش یه شهر دیگه ای هست

باباش کلا بیخیالش شده فقط نقش عابر بانک داره براش

اما بقیه رو نمیدونم

من بیشترین ترسم بابت ایشون وضع مالیش و اختلافات مذهبی مون هست

شما تجربتون مثل اینکه زیاده و رک هستید ممکنه چند تا سوال بپرسم؟

شما تجربتون مثل اینکه زیاده و رک هستید ممکنه چند تا سوال بپرسم؟

بگو من دارم میگم شانس بیاری یه مرد خود واقعیش رو نشون بده بهت تو خواستگاری وگرنه بیشتریا اینجوری نیستن

پزشکه کرد و من فکر میکنم ازدواج ترک و کرد مشکل خواهد بود اما اون کارمند بانک خوب باهام راه میاد من ب ...

همون اختلاف مذهبی بعداً گسترده میشه توی رفتار و کار ها هم تاثیر میذاره

نمیگم اصلا ازدواج نکن

ولی هنوز واسه ما زوده

من خودم هنوز کلی رفتار های بچگانه دارم

۱۸ سالگی شروع جوانیه و هممرکزی وقت واسه ازدواج هست به جای ازدواج پیشرفت کن و مستقل شو دستت تو جیب خودت باشه دوروز دیگه شوهرت نگه خدای نکرده نون خوره اضافه اوردیم

و باید بچه بزرگ کنی و....