2777
2789
منم دلم نی نی میخاد اما تازه ازدواج کردیم و بخاطر مهاجرت فعلا نمیشه نی نی پسر میخام دو قلو

دوقلو نگه داریش خیلی سخته حتی اگه کمک دست داشته باشی بازم مسئولیتش گردن توئه

بگو ستايش مخصوص خدای يكتا است و درود بر بندگان برگزيده اش، آيا خدا بهتر است يا آن چيزهايی كه به جای وی میپرستند و شريك او میگيرند؟🌱🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعا کنین منم بعدا نی نی سالم بیارم دو تا پسر که رنگ چشماشون به باباشون بره

متاهل و متعهد به او و چشمان زیبایش🩷یک آن شد این عاشق شدن؛دنیا همان یک لحظه بود❤️درخواست دوستی لطفا ندین مخصوصا اقایون...در زندگی های بعدی هم به دنبال تو میگردم❤️🩹انواع ف.ا.ل احساسی شخصی و کامل اگه خاستین ایدی چنل روبیکام @fal_jado

مگه میخواد قتل کنه از تو شانسی که بیرون نیومدی برای تو هم نقشه کشیدن کی بیای

خودشم میدونه که شانسی نیومده منظورش یه چیز دیگه اس یه خانم متاهل خودش میدونه در این موارد چیکار کنه نیازی نیست بیاد تو سایت عمومی جار بزنه یه چیزی هست یین خودش و همسرش

کسی که از این چیزا آگاهی نداره عصن چرا ازدواج میکنه ؟؟ مشاوره ازدواج رو برای چی میزارن پس؟

بگو ستايش مخصوص خدای يكتا است و درود بر بندگان برگزيده اش، آيا خدا بهتر است يا آن چيزهايی كه به جای وی میپرستند و شريك او میگيرند؟🌱🤍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز