2777
2789
سریال Dark (آلمانی) سریال ملکه اشک ها (کره ای) غیر عاشقانه: برکینیگ بد، پیکی بلایندرز، وایکینگ ها، د ...

ملکه اشک ها خیلی غمیگنه

دو چیز انسان را از انسانیت دور می کند: 1_سکوت...وقتی که باید فریاد زد...2_فریاد...وقتی که باید سکوت کرد._شاید اشتباه از آنجا آغاز شد که حق با اکثریت بود؛اکثریت اگر دانا بودند که دنیا اینگونه نبود.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قلب های ارغوانی یکی دیگه بود اونم قشنگ بود اسمشو الآنم یادم نمیاد

قلب های ارغوانی فیلم نبود مگه؟ 😐

من به دعای شما برای سلامتیم نیاز دارم. اگه تونستی از ته دلت برام دعا کن. اگه دعام کردی خدا خیرت بده🥲🌺

کره ای عاشقانه خودم همشونو دیدم و اینا بهترین ها هستن

اغواگر ماهر/بیست و پنج و بیست و یک ساله/افسانه دریای آبی/با وجود اینکه میدانم/پادشاه ابدی/پسران برتر از گل تایلندی/پادشاه سرزمین/ دونده ی دوست داشتنی من/دبلیو/شریک مشکوک/قهرمان عجیب من/

دو چیز انسان را از انسانیت دور می کند: 1_سکوت...وقتی که باید فریاد زد...2_فریاد...وقتی که باید سکوت کرد._شاید اشتباه از آنجا آغاز شد که حق با اکثریت بود؛اکثریت اگر دانا بودند که دنیا اینگونه نبود.

قلب های ارغوانی سینماییه

قشنگه ببینش

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

قلب های ارغوانی فیلم نبود مگه؟ 😐

عه راستی حواسم نبود 🤣

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

2790
2778
2791
2779
2792