2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همشو دیدم🥲

ترکی میخوای

در برزخ هم قشنگه

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

ملکه اشک ها خیلی غمیگنه

من کلا کره ای فن نیستم

ولی خیلی دوس داشتم اینو

اره خیلی غمنگیزه....

یه فیلم کره ای هم دیدم توی همین سبک بود، اسمش هست فرصتی برای به یاد اوردن.

اصلا بعد از دیدن فیلم افسرده شدم...

کلا این سبک هارو دوس دارم

دو نفر عاشق همدیگن بعد یکی فراموشی میگیره 🙂

اعصابمم خورد میشه البته 😂

اگه حوصلشو داری طولانی باشه و ولی جذاب دیدنی ، چشم چران عمارت مد نظرمه.یک مینی سریال ترکی هم بود شهر ...

داستان یک شب هم خوب بود طولانی اونجوری هم نیست اسی اگه ندیدی حتما ببین

دو چیز انسان را از انسانیت دور می کند: 1_سکوت...وقتی که باید فریاد زد...2_فریاد...وقتی که باید سکوت کرد._شاید اشتباه از آنجا آغاز شد که حق با اکثریت بود؛اکثریت اگر دانا بودند که دنیا اینگونه نبود.

گل گفتی ، ولی قسمت اخر یجوری به دلم نشست انگار هرچی رو دوشم بود برداشته شد🤣

دو قسمت آخرش😂

دو چیز انسان را از انسانیت دور می کند: 1_سکوت...وقتی که باید فریاد زد...2_فریاد...وقتی که باید سکوت کرد._شاید اشتباه از آنجا آغاز شد که حق با اکثریت بود؛اکثریت اگر دانا بودند که دنیا اینگونه نبود.

من کلا کره ای فن نیستم ولی خیلی دوس داشتم اینو اره خیلی غمنگیزه.... یه فیلم کره ای هم دیدم توی همین ...

آره ملکه اشک ها عالی بود🫠😂

آهااا سینمایی ناهمتا ۱ و ۲ و ۳ داره من خیلی ازش خوشم اومد