2777
2789
سریال Dark (آلمانی) سریال ملکه اشک ها (کره ای) غیر عاشقانه: برکینیگ بد، پیکی بلایندرز، وایکینگ ها، د ...

ملکه اشک ها خیلی غمیگنه

دو چیز انسان را از انسانیت دور می کند: 1_سکوت...وقتی که باید فریاد زد...2_فریاد...وقتی که باید سکوت کرد._شاید اشتباه از آنجا آغاز شد که حق با اکثریت بود؛اکثریت اگر دانا بودند که دنیا اینگونه نبود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلب های ارغوانی یکی دیگه بود اونم قشنگ بود اسمشو الآنم یادم نمیاد

قلب های ارغوانی فیلم نبود مگه؟ 😐

من به دعای شما برای سلامتیم نیاز دارم. اگه تونستی از ته دلت برام دعا کن. اگه دعام کردی خدا خیرت بده🥲🌺

کره ای عاشقانه خودم همشونو دیدم و اینا بهترین ها هستن

اغواگر ماهر/بیست و پنج و بیست و یک ساله/افسانه دریای آبی/با وجود اینکه میدانم/پادشاه ابدی/پسران برتر از گل تایلندی/پادشاه سرزمین/ دونده ی دوست داشتنی من/دبلیو/شریک مشکوک/قهرمان عجیب من/

دو چیز انسان را از انسانیت دور می کند: 1_سکوت...وقتی که باید فریاد زد...2_فریاد...وقتی که باید سکوت کرد._شاید اشتباه از آنجا آغاز شد که حق با اکثریت بود؛اکثریت اگر دانا بودند که دنیا اینگونه نبود.

قلب های ارغوانی سینماییه

قشنگه ببینش

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

قلب های ارغوانی فیلم نبود مگه؟ 😐

عه راستی حواسم نبود 🤣

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹