2777
2789
عنوان

مامانم خواب دیده

260 بازدید | 13 پست

مامانم خواب دیده نینی پسره از اول صبح هم زنگ زده که خوابشو بهم بگه بهش گفتم حالا که معلوم نیست ولی من دختر دوست دارم گفت تو ناشکری میکنی و اینطور بگی بچه صداتو میشنوه و باهات قهر میکنه اخرم گوشیو روم قطع کرد:)

کاش تو سال ۹۴ دوست دختر مهراد هیدن بودم، میومد سفید بهم تو اردیبهشت، کل جوونیمو تفریح میکردم آخرم تو پارتی میمردم راحت میشدم دوست پسرمم یه آهنگ برام میخوند، هیچوقتم این روزهارو نمیدیدم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواب زن برعکسه نی نی دختره😊

خواب زن برعکس نیستا، اون خواب ظن عه

کاش تو سال ۹۴ دوست دختر مهراد هیدن بودم، میومد سفید بهم تو اردیبهشت، کل جوونیمو تفریح میکردم آخرم تو پارتی میمردم راحت میشدم دوست پسرمم یه آهنگ برام میخوند، هیچوقتم این روزهارو نمیدیدم.

خودش پسر دوسته حتما ،الهی سالم و صالح باشه

خیلیی زیاد نه اینکه خودش سه تا دختر داره فقط😂

ممنونم ازتون💞

ببین عزیزم پسر ودختر فرقی ندارن نعمت خداست و کار خداست دختر بده یا پسر من به این که گرمی بخوری سردی بخوری جنسیت بچه با گرمی و سردی مشخص بشه اعتقاد ندارم ولی ناشکری نکن پسر و دختر هردو عزیزن توکل به خدا کن استرس به خودت راه نده دوران بارداری باید دوران پرازارامشی داشته باشی

ببین عزیزم پسر ودختر فرقی ندارن نعمت خداست و کار خداست دختر بده یا پسر من به این که گرمی بخوری سردی ...

منم اعتقادی به سردی گرمی ندارم علم هم میگه جنسیت بچه رو پدر تعیین میکنه.

بخدا ناشکری نکردمم چون خودم یه پسر دارم دوست دارم این یکی دختر بشه😭

😂😂😂 ول کن اهمیت نده. چرا انقدر ناراحت شده ک قطع کرده حالا😂

نمیدونم نینی صدای منو میشنوه یا نه ولی مطمئنم من صدای اونو میشنوم🤣 خیلی باهام بد رفتار کردد🤣

خواب زن برعکس نیستا، اون خواب ظن عه

عه پس ان شاالله پسر باشه مامانت خوشحال بشه😅 مامان منم پسر دوست داشت الان پسرم ۷ سالشه همش پیش خودشه بزرگش کرده راحتم😐😐😅😅😅

خدایا شکرت بابت همه چیز...

منم اعتقادی به سردی گرمی ندارم علم هم میگه جنسیت بچه رو پدر تعیین میکنه. بخدا ناشکری نکردمم چون خودم ...

دیگه هرچی قسمتت باشه توکل به خدا کن ایشالله که دخترخوشگل با سرنوشت قشنگی نصیبت میشه😍 پسرهم شد سرنوشتت قشنگ باشه که فقط ذوق کنی بخندی

دیگه هرچی قسمتت باشه توکل به خدا کن ایشالله که دخترخوشگل با سرنوشت قشنگی نصیبت میشه😍 پسرهم شد سرنوش ...

قربونت برمم💞

عه پس ان شاالله پسر باشه مامانت خوشحال بشه😅 مامان منم پسر دوست داشت الان پسرم ۷ سالشه همش پیش خودشه ...

یه دونه پسر واسش اوردم سالی یه بارم نمیبیندش راه دوره:) خدا حفظش کنه پسر گلتو💞

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز