2777
2789
عنوان

ازدواج

824 بازدید | 25 پست

من ۶ ماه با یه پسری بودم

الان بعد از گذشت ۶ ماه دعوامون شده دو هفتهای میشه بعد پیام داد گفت بیا آشتی کنیم گفتم من فقط واسهی ازدواج برمیگردم بهت وگرنه دیگه نمیام تو رابطه

خیلی میگفت عاشقتم و نیستی بهم سخت میگذره و این حرفا ولی این حرفم رو قبول نکرد

گفتم هرچقدر وقت میخوای فقط برو شرایطت رو جور کن بیا جلو ، میدونه که اهل خیانت و این حرفا نیستم

ولی میگه اگه رفتم بعد یه مدت جور کردم شرایطم رو ولی تو گفتی نمیخوامت چی ، گفتم والا بخدا من دوست دارم چرا نخوامت ، همه چیزتو قبول دارم

و اینو منم قبولکردم چون شاید تو اون وقت منو نخوای

فقط بخاطر یک سری شرایط نمیتونم برم تو رابطه

قبول نکرد و هیچی دیگه💔

دوسش دارم ولی دیگه همینجوری موندم نمیتونم کاری هم بکنم گاهی حالم خوبه گاهی میشینم ساعت ها گریه میکنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پسر جماعت همینه مال منم گریمو درمیاره

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

چرا؟ میشه دلیل این حرفتو بهم بگی نیاز دارم بشنوم تا بتونم بیخیال بشم چون حس میکنم دیگه نمیشه

چون خودش داره میگه واسه ازدواج نمیخوامت

لیلا که شدی حال مرا میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردند

اگه دوست داشته باشه بعدا میاد مطمئن باش حتی اگه ۳سال دیگه باشه

عزیزم آخه من بهش گفتم اگه میخوای منو یه قول به هم بدیم

که منتظر همدیگه بمونیم که بدونیم یکیو داریم منتظرمونه

وگرنه الان من به خودم میگم دیگه واسه من نیست براش گریه میکنم و بهم سخت میگذره یا تموم سعیم رو بکنم که حسمو کم کنم و فراموشش کنم ﴿ چون میگم دیگه از دستش دادم واسه من نیست﴾ بعد یهو برگرده ، خیلی سخته بنظرم

بهم بد گذشته دیگه شاید اونوقتا بیاد اصن نتونم بخوامش

چون اون نبوده ببینه به من چی گذشته

خیلی پسر خوبیه از خودش و خانوادش شناخت دارم دلم نمیخواست از دستش بدم🤦🏻♀️

ولی واسه من نباشه مجبورم بیخیالش بشم بنظرم هرچقدر هم پسر خوبی باشه

یه جوری شرط رو گذاشتی که انگار داره التماس میکنی . بهتر بود فقط میگفتی 'من برای رابطه بیهدف برنمیگردم' و تمام، بدون اینکه اینقدر بهش وقت و گزینه بدی که تا بعداً ببینه چی میشه

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

مردا كسي رو كه براي ازدواج انتخاب كنن نه بهونه ميارن نه زمان ميهرن نه ناز ميكنن

خودشون با چنگ و دندان طرف و نكه ميدارن

اينكه شما ها به مردا میگین بیا و يارو اين جواب هارو تخويل ميده فقط دليلش اينه مه اون صرفا تا محدوظه دوستي شما رو ميخواد

خدا رو شکر در هر حالی در هر شرایطی 💞

بهش فکر نکن وحالتو خراب نکن اون اگه واقعا میخواست میتونست شرایطو درست کنه ولی نخواسته پس بیخیالش لیا ...

اره بخدا

همهی بهانه ها دروغ است ، هرکه بخواهد میتواند