2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 25 پست
قصد ازدواج نداره بعانه میکنه و فقط میخواد دوست باشه

راس میگی ، خودمم به این رسیدم 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️

با اینکه همیشه میگفت قصدم ازدواجه باهات

ولی دلم میخواد یروز بیام این پیامارو بخونم بگم بهش رسیدم 🥲😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤦🏻♀️تو چرااا

اون همه خوبی کردم دستمو گاز گرفت منو ندید رفت با یه دختر دیگه🥴

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

یه جوری شرط رو گذاشتی که انگار داره التماس میکنی . بهتر بود فقط میگفتی 'من برای رابطه بیهدف برنمیگرد ...

آره دقیقا ، تازه چندبارهم تاکید کردم رو حرفم 🤦🏻♀️ولی بعدش گفتم من واسه شوهر نموندم اگه این حرفارو میزنم واسه اینهکه دوست دارم میخوام از دستت ندم

گفتم خیلی رو این حرفا تاکید کردم و احساس خوبی ندارم به این قضیه منو میخای همینه که میگم نمیخوای

رفتی دیگه نباید برگردی یه تصمیم گرفتی باید پاش بمونی و امیدوارم برات بصرفه ، دیگه منو نداری واسه همیشه

چقد بد بود این حرفا ،انقد رویایی فک میکردم که میرسم بهش

مردا كسي رو كه براي ازدواج انتخاب كنن نه بهونه ميارن نه زمان ميهرن نه ناز ميكننخودشون با چنگ و دندان ...

راس میگی بخدا 🤦🏻♀️

من بیچاره انقد وابستش شدم

قسمت سخت ترش اینه قبل من یه نامزدی کرده بود ، واسه اون میتونست واسه من نه

بعد نامزدش خیلیی اوضاعش بد بود ، مطلقه بود ، خیلی بی ادب و دهن چرت بود ، خیلییییی اوضاع افتضاحی داشت

اونو قبولکرده بود منو نه 🤦🏻♀️

انقد احساس کم بودن داشتم آخرش به خودم گفتم لیاقت تورو نداشته همون لیاقتش بوده ولی بازم حس بدی دارم

اون همه خوبی کردم دستمو گاز گرفت منو ندید رفت با یه دختر دیگه🥴

خیانت !

نمیدونم احساس میکنم آدمخیلی حس کم بودن و کافی نبودن بهش دست میده

ولی بنظرم باید به این آگاهی برسی که لیاقش همون بوده ، و لیاقت تو خیلی بیشتر و بهتر از اون آدمه عزیزم

آره دقیقا ، تازه چندبارهم تاکید کردم رو حرفم 🤦🏻♀️ولی بعدش گفتم من واسه شوهر نموندم اگه این حرفارو ...

پسرا ی مدلی هستن وقتی ببین ی دختر گیر داده ک باهاشون ازدواج کنن فکر میکنن خبر خاصيه. هرگز ی پسر بيپول کم سن رو تحت فشار نزار

اگ سن و شرایط ازدواج داشت خیلی راحت بگو دیگ برام مقدور نیست رابطه بی هدف بمونم

هنر واقعی اینه موقعی ک دوس داری خیلی چیزا بگی ولی سکوت میکنی

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

راس میگی بخدا 🤦🏻♀️من بیچاره انقد وابستش شدم قسمت سخت ترش اینه قبل من یه نامزدی کرده بود ، واسه اون ...

هر وقت دختری خودشو به پسر یاد آوری کرد و اون بهانه آورد یعنی دوستش نداره

خدا رو شکر در هر حالی در هر شرایطی 💞

پسرا ی مدلی هستن وقتی ببین ی دختر گیر داده ک باهاشون ازدواج کنن فکر میکنن خبر خاصيه. هرگز ی پسر بيپو ...

آره دقیقا همینطوره

ولی اون عادت داشت همه چیو میگفت دیگه منم گفتم بگم بدونه 🤦🏻♀️

شرایط ازدواج رو داره تقریبا

🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️چقدر سخته شنیدن این حرفا🥲

اگر حرفش رو بشنویم دلمون بسوز بهتر تا توی زندگی سر مون بیاد یه جا دیگه آمون بسوز بذار یکی بیاد که اون بگه میخوام بیام جلو پس کی بیام

خدا رو شکر در هر حالی در هر شرایطی 💞

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز