2777
عنوان

خاستگار

993 بازدید | 11 پست

سلام دخترا من متولد ۸۱م و ی بار متاسفانه جدا شدم .

ی اقایی اومد خاستگاریم متولد ۶۵من ردش کردم بخاطر سنش اما الان دوسال گذشته هنوز منو میخواد ...

الان میگم شاید قسمت همیم باهم ازدواج کنیم

ولی من نمیدونم الان باید چیکار کنم ؟

مرد خوبیه با ادب محترم وضع مالی خوبیم داره.

بنظرتون تو این شرایطم میتونن خیانت کنن؟؟

من از خیانت خیلی میترسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۶ سال اختلاف سنی 😐

نههه

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

عزیزم من یک نکته رو بهت بگم از هرچیزی که بترسی سرت میاد

به هرچیزی که فک کنی برات رخ میده سعی کن فوبیا خیانت رو از خودت دور کنی تا برات رخ نده 🤍

رازش گل نیلوفر در دل تاریکیه 369💜🪷🪄ودر قلمرو اون نتوان ورود کرد مگر کودک بود💙ودر قلمرو اون نتوان ورود کرد مگر کور و کر و لال بود🩵و صبوریه گل نیلوفر در مرداب که سرباز کرد در سختی ها اما زیباترین بود💚 ای عشق...حال که مرا خوانده ای راه نشانم بده💛 عشق جاریست حتی در لحظات تاریکی و تیرگی زندگی🧡مکتب در سایه رو دنبال کن تا به منبع عشق وصل شی 🪷👈تلگرام :Dar_saye، روبیکا(ادمین):dar_sayeh369❤️

چیبگم والا منم متولد ۸۱ ام ماهم دیگ بچه نیستیم و بزرگ شدیم ولی اختلاف سنیتون خیلی زیاد میشه . شوهر من متولد ۷۲ عه و خیلی گیر میده بهم و زود عصبی میشه . همیشه من کوتاه میام