2821
2789
عنوان

خاستگار

983 بازدید | 11 پست

سلام دخترا من متولد ۸۱م و ی بار متاسفانه جدا شدم .

ی اقایی اومد خاستگاریم متولد ۶۵من ردش کردم بخاطر سنش اما الان دوسال گذشته هنوز منو میخواد ...

الان میگم شاید قسمت همیم باهم ازدواج کنیم

ولی من نمیدونم الان باید چیکار کنم ؟

مرد خوبیه با ادب محترم وضع مالی خوبیم داره.

بنظرتون تو این شرایطم میتونن خیانت کنن؟؟

من از خیانت خیلی میترسم

هنوز هیچی نشده داری به خیانت ندیدن فکر میکنی !!!؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۱۶ سال اختلاف سنی 😐

نههه

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم. تو برام خورشید بودی ، توی این دنیای سرد.. گونه های خیسمو ، دستای تو پاک میکرد.

عزیزم من یک نکته رو بهت بگم از هرچیزی که بترسی سرت میاد

به هرچیزی که فک کنی برات رخ میده سعی کن فوبیا خیانت رو از خودت دور کنی تا برات رخ نده 🤍

رازش گل نیلوفر در دل تاریکیه 369💜🪷🪄ودر قلمرو اون نتوان ورود کرد مگر کودک بود💙ودر قلمرو اون نتوان ورود کرد مگر کور و کر و لال بود🩵و صبوریه گل نیلوفر در مرداب که سرباز کرد در سختی ها اما زیباترین بود💚 ای عشق...حال که مرا خوانده ای راه نشانم بده💛 عشق جاریست حتی در لحظات تاریکی و تیرگی زندگی🧡مکتب در سایه رو دنبال کن تا به منبع عشق وصل شی 🪷👈تلگرام :Dar_saye، روبیکا(ادمین):dar_sayeh369❤️

چیبگم والا منم متولد ۸۱ ام ماهم دیگ بچه نیستیم و بزرگ شدیم ولی اختلاف سنیتون خیلی زیاد میشه . شوهر من متولد ۷۲ عه و خیلی گیر میده بهم و زود عصبی میشه . همیشه من کوتاه میام

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز