2777
2789
عنوان

بریجرتون

670 بازدید | 27 پست

Hi girls

من عاشق این سریال بریجرتونم . از همون سال اولی که پخش شد درحال پخش دیدمش .اما هیچ کدوم از دوستام ندیدنش باهم دربارش صحبت کنیم اگه کسی دیده بیاد، بگیم، بخندیم .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای دوستایی که سریال نمیشناسن سریال درباره یه خانواده بزرگه (که باهم صمیمی و مراقب همن و هوای همو دارن این یکی از ویژگی هایی که عاشقشم )که این خانواده ۸ بچه داره و هر فصل داستان زندگی عاشقانه اونارو روایت میکنه و اسماشون به ترتیب حرف انگلیسی ABCDEFGH به ترتیب بچه اول اسمش آنتونی ۲-بندیکت ۳-کالین ۴-دفنه ۵-الویئز ۶-فرانچسکا ۷-گرِگوری۸- هایاسنت

وااای من عاشق این سریالم خیلی قشنگ بودددددددد پر از حس خوب🥲🥲🥲🥲✨✨✨✨

هر ۴ فصلش دیدی؟

من از همه بیشتر فصل ۲ رو دوست داشتم فکر کنم بیشتر آدما همینجوری اخه چی جذاب تر از haters to lovers

وااای من عاشق این سریالم خیلی قشنگ بودددددددد پر از حس خوب🥲🥲🥲🥲✨✨✨✨

من از اول بندیک خیلی دوست داشتم خیلی کیوته . فصل چهار اون قسمت هست سوفی از لحجه فرانسوی بندیکت ایراد میگیره و کمکش میکنه خوب شه . در واقعیت بازیگر بندیکت خودش فرانسوی و تا ۱۹ سالگی تو فرانسه بوده😂

هر ۴ فصلش دیدی؟من از همه بیشتر فصل ۲ رو دوست داشتم فکر کنم بیشتر آدما همینجوری اخه چی جذاب تر از hat ...

اره من همشو دیدم ، حتی اون فصل در مورد ملکه رو هم دیدم

من فصل ۴ رو خیلی دوست داشتم در مورد بندیکت 🥲 ولی رو آنتونی هم کراش زدم شعت

برای دوستایی که سریال نمیشناسن سریال درباره یه خانواده بزرگه (که باهم صمیمی و مراقب همن و هوای همو د ...

فصل اول درباره دفنه و سایمون است که بزرگترین دختر خانوادس fake dating to lovers

فصل دوم درباره بندیکت و haters to lovers

فصل سوم درباره پنهان لوپه اس کالین اونجا نقش فرعی داره(پسر سوم خانواده. زیاد ازش خوشم نمیاد.)

فصل چهارم هم درباره بندیکت و سوفی

فصل چهار واقعا قشنگ بود بالماسکه و کاتج و .....

وای الوئیز خیلی نازه کاش فصل بعدی در مورد الوئیز باشه ، میدونی کی پخش میشه؟؟؟

منم الوئز خیلی دوست دارم اره به احتما ۹۹ درصد داستان الوئیز من دو سال پیش، چون شخصیت الوئیز دوست داشتم کتابشم کامل خوندم

من فصل یک و دیدم جالب بود ولی خب دافنه خیلی رو مخم بود اینقدر شوهر شوهر میکرد😂😂😂دوک هم خیلی جذاب ...

من یه دیدگاه دیگه دارم دفنه خیلی قوی بود خیلی خفن بود حرف هایی به آنتونی میگفت و ... یه دیالوگ داره(من خودم تصمیم گرفتم به نظرت چون زنم قادر نیستم برادم خودم تصمیم بگیرم)یا به کالین گفت ( شما حق ندارد برای من تصمیم بگیرد زود به من بگو دوئل کجاست)

از اول دافنه دختر اول یه خانواده بسیار برجسته بود و این باری بود براش که این راه ادامه بده نمیتونست ازدواج نکنه اونجوری احتمال ازدواج خواهراش پایین میومد هم این فشار بود که حتما باید خوب ازدواج کنه برای خانوادش هم برای خودش هم اینکه به دوک ام تو باغ تو قسمت اول گفت( این انتخاب نداره که مثل دوک بگه من نمیخوام ازدواج کنم ولم کنید)

چیزای دیگه

شخصیت اول مردش افریقاییه اصلا هر کار کردم نتونستم باهاش ارتباط بگیرم یه مرد خوشگل بود شخصیت اول حتما ...

فصل ۲ رو هم بببین کلا داستانش درباره آنتونی . دفنه تو یکی دو قسمت هست اما سایمون نیست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز